H. E. L. P.! Ez így is sok volt mára? (mármint a kaja mennyiség) ez a sport mellett?
Úgy szoktam lenni általában, hogy minden nap futok 1 órát (1 óra alatt FUTÓPADON lefutok 5 mérföldet), majd egy kicsit súlyzózok REGGEL a kondiban......
.......majd ESTE is VISSZA megyek a kondiba és ismét lefutok 1 óra alatt 5 mérföldet a futópadon és kicsit gyúrok valamit (lábgép vagy amihez még pluszban kedvem van.
NOS ma viszont sokat zabáltam. Megettem ma ÖSSZESEN kb 1900 kcal-t, amit ezekből vittem be:
- sok rizs
- sajt
- 100 % whey pro
- karfiol
- tejföl
- 1/2 banán
Tudom, nem ettem valami jól a sok rizs miatt. Szerintetek tényleg nagyon sok volt ez mára (még az esti edzésem vissza van...de tuti lemegyek...csak még emésztek...)!
170/69 L
Kb ezzel a mozgás mennyiséggel mennyi kcal-t lehet elégetni?
Szerintem nem írtam tisztán a mozgás részt. Ez van minden nap: REGGEL: 1 óra futás (5 mérföld) meg valami súlyzózás
ESTE: 1 óra futás (5 mérföld) meg valami gyúrás.
:D
Most szerintem elég nagy butaságot csinálsz azzal,hogy ennyit sportolsz egy nap. 1, túledzed magad 2, ha már nem fogsz ennyit sportolni (mert ezt nem lehet örökké csinálni,pláne ha dolgozni fogsz) akkor elég sokat vissza fogsz szedni. Inkább legyen úgy,hogy egyik nap kondi másik nap futsz.Sokkal több értelme van hosszútávon
Kérdésre válaszolva nem volt sok,csak sza.rból volt kevés. Diéta alatt sok fehérje kell,mert elveszted izomzatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!