Mennyi az a szénhidtrátbeviteli mennyiség, ami mellett fogyni is lehet? Napi 150 g? És ennek kb mi felel meg? Napi egy csoki?
Ezekben alig van szénhidrát:
tojás, hús, zöldség.
Leírom pl egy napi kaját ami megfelel kb. napi 150 gr-nak.
Reggeli 2 szelet graham kenyér bármilyen felvágottal,akár szalonnával is. Paprika paradicsom (kb. 20-30 gr CH)
Tízórai pl egy gyümölcsös joghurt (17-20 gr ch)
Ebédre 50 gr CH. Pl 2 szelet rántott hús + majonsézes saláta tojásos. Vagy egy kevéske rizs. A köret ami CH tartalmú, abból lehet kevesebbet enni. Sima grillhúsból elég sokat meg lehet enni akár 4-et is.
Uzsira pl 1-2 alma
Vacsi 2 tojásból rántotta, és mondjuk 2 szelet graham kenyér.
Az 5szöri étkezés nagyon fontos.
Én sem számoltam pontosan de valahogy így ettem, és rengeteget fogytam, és nem olyan gyorsan. Májustól nézve 15 kg-ot.
Végülis a lényeg az hogy minél kevesebbet egyél fehér lisztes kajából, tésztából, cukrot helyettesítsd, cukros üdítőket érdemes elhagyni, és érdekes módon a tejben is sok CH van.
Persze egy két bűnözős napot be kell tenni akarattal, nehogy az ember abbahagyja és csak bűnös kajákat kezdjen megint enni.
Egyébként nem csak a CH-ra, de a zsírra is oda kellene figyelni, mert a kettő eléggé összefügg, ráadásul a zsí sokkal lassabban bomlik le. Ezért én a fentieket annyival egészíteném ki, hogy a tojásból a sárgája elég hízlaló (max 1/nap), a benne lévő koleszterin sok, valamint a majonéz. azzal ugyanaz a téma ==> tojás sárgája. Szóval, ami ún. 'jó' szénhidrát. Az a zab pehely többek között. És nem összekeverendő a cukros-csokis, stb. kutyulmánykkal. Tisztán zab.
Ezt naponta 2x is beleépítheted az étrendedbe, mert rostot tartalmaz, és kis vércukor indexű szénhidrát.
Nekem nagyon bevált, sokat fgytam, és évek óta tartom a szintet.
Ja majd1 el felejtettem: Fehérje fehérjével!!!
Sok sikert!
Fogj meg egy csokit a boltban és nézd meg a címkéjén mennyi szénhidrátot tartalmaz. S rá jössz ez mekkora tévedés volt amit írtál.
Egyébként 150g az nagyon kevés. Fogyókúrához jó a 180-220g is.
anyám he hülyék!!!!!!!!!!!
sztem a 43kg os bárátnőmnek a 150g sok lenne de a 180 akárhány kg os haweromnak meg rohadtul kevéss!
ja meg lelehet pontozni nayon nemérdekel!
najó hogy valami jó nyomot is haggyak magamután akko:
ha ezt figyelmesen elolvasod(nem a tömegnövelő részet mondom azt hagyd ki akko má tudhatsz vmit a fogyasrol)
Hát jobb lenne ha a napi szénhidrát mennyiséget nem a csokiból fedeznéd...
Ha fogyni akarsz, akkor egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, fontos, hogy NYERSEN. Ekkor be fog indulni a fogyás. A szénhidrátokkal amúgy semmi probléma nincsen, NEM hízlalnak, ha gyümölcsökből, vagy teljes őrlésű gabonákból (nem a a festett kenyerekről beszélek)
El kellene már felejteni az Atkins diétát, mert nagyon egészségtelen és káros a szervezetre, és ha visszaállsz a nomál étrededre újból elhízol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!