Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kcal-t vittem ma eddig...

Alizka0827 kérdése:

Mennyi kcal-t vittem ma eddig be? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Ma eddig ezeket ettem:

-tízórai:2 szendvics,volt benne margarin(Delma,joghurtos),uborka,és egy nagyon kevés sajt.

-Ebéd:3 vékony szelet párizsi főzve,egy nyomásnyi mustár,egy vékony szelet kenyér?

Egyébként mit ajánlanátok ezek után enni vacsira,szeretnék egy keveset fogyni.:)

És mit ajánlanátok inni?Vizet vagy Teát?Vagy mást esetleg?

Mondanátok nekem néhány ételt amit nyugodtan ehetek diéta alatt is?És milyen kenyeret ehetek?

Nagyon köszönöm.:)

2013. jan. 4. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Igazából.. úgy eszel mint egy éhező :(

Semmi értelmes ételt nem eszel, amit megeszel azzal bárki elhízhat..

Folyton kenyeret eszel, olyan zsírral ami nagyon rossz minőségű, szinte műanyag számunkra.

Aztán kenyeret, párizsival? Mi a párizsi? Az leginkább drágán árult hús utánzat, nem étel.

Húsokat és zöldségeket kellene enned, ezekből semennyit sem ettél. Ez így nagyon nem lesz jó, de nem a fogyás miatt, hanem az egészséged miatt.

Nyugodtan ehetnél bármilyen állatot, bármilyen hagyományos (nem amerikából behozott, magas keményítő tartalmú-kukorica, burgonya-) zöldséggel. Csak ne a kenyér, tészta, rizs, krumpli, párizsi legyen a fő táplálékod, mert ezeknek hiába számolgatod a kalória tartalmát.. ezekkel nem ettél ételt, de a zsírosodás folyamatát kiváltod velük!

2013. jan. 4. 14:01
 2/3 WinteMute válasza:

Szia!

Tízórai: 2 zsemle~300kcal, 10g margarin ~80kcal, 5dkg sajt (nem mindegy milyen!) ~150 kcal, uborka: ~5kcal

Ebéd: szelet vékony kenyér (4-5dk) ~120kcal 3 szelet párizsi ~3-4dkg-> ~100kcal

Összesen: ~700 kcal

Mindegy, hogy teát vagy vizet iszol, amíg nincs benne cukor. Igyál sokat, az segít eltelítődni.

Vacsorára egyél túrót, sült céklát, uzsonnára egy almát.

Főleg: zöldségeket, sovány húsokat, sovány tejterméket (túró, kefir, joghurt), halat egyél. Pékárut, ha lehet, semennyit. Kenyeret sem igazán, ha nagyon hiányzik, akkor inkább valami teljes kiőrlésűt.

Nézd meg pl. ezt az oldalt:

[link]

Segít infókkal.

2013. jan. 4. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. jan. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!