Ez egészséges? Elég fehérje van benne? Vagy sok a szénhidrát? 165cm,48 kg
Kezdő anorexiásoknak még elmegy ez az étrend.Ha viszont tényleg csak ennyi szénhidrátot eszel kíváncsi vagyok rá, hogy lesz energiád a napi teendők elvégzésére.Plusz minek ennyi fehérje, attól félsz elveszted az izmod?Mert ha igen akkor elmondom ezzel az étrenddel afelé tartasz.
Nem akarok durvának hangzani, de ez egy elég energiaszegény étrend, körülbelül az etiópok esznek ennyit.
Az a legjobb ha beépítesz egy kis egészséges szénhidrátot az alap étkezésekbe.Pl barna rizs, hüvelyesek és zöldségek (borsó, kukorica, vagyis ch dúsak).Plusz étkezések közt pár gyümölcs, kell a rost és az antioxidánsok.
Hiába eszel fehérjét ha a szervezeted nem tudja energiaként felhasználni.Vagy ha már azt kell használni izmot fogsz veszíteni.
Ne nagyon számolgasd a kajád, csak egyél amennyi jólesik.Nem egészséges ezen idegeskedni.Így csak arra tanítod a szervezeted hogy raktározzon és éhezés közben fogsz hízni.
Ha fogyózol, akkor miért eszel abonettet, joghurtot, babot, borsót?
Zöldség, hús -> az abonett csak szénhidrát, a joghurt még egy borjút is hizlal nemhogy egy 48 kilós nőt, a bab, borsó tele van szénhidráttal. Minek eszed ezeket a húsok, zöldségek, gyümölcsök mellé?
Nem muszáj adni a részletekre :)
Szénhidrátmániás meg kíméljen, bárhol bármikor lefutom. Csak nem szeretek futni, ettől még.. meglepően gyors vagyok. Ugye én lennék a ragadozó, vagy mi (nem?).
A ragadozó aki a boltban veszi az "áldozatát".
Mellékesen ezer örömmel futok veled egy baráti kört.Ha Szeged környékén megfelel egy fél-maraton nincs akadálya annak hogy egy jót szórakozzunk. :D
Kicsit hideg van, de kit érdekel.Első a szórakozás, majd utána törődünk a részletekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!