Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

tízórai: 2 szelet tk. rozskenyér, 2 szelet 5kcal tartalmú pulykamell sonka

ebéd: egy fél adag túróstészta (sajnos az iskolai menzán étkezem, nincs választék, tudom nem a legfogyókúrásabb)

vacsora: másfél szelet tk. rozskenyér, 3 szelet 5kcal tartalmú sonka, egy 490g-mos paradicsomos babkonzerv 1/4 része, tehát kb. 10dkg(max)

ennyit ettem ma. sok volt?

2012. dec. 10. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én már tuti éhen haltam volna.

Zöldség, gyümi,tejtermék nem szokott lenni az étrendedben?

2012. dec. 10. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem volt sok.

Ugyan úgy ettél mint az elhízott, szívbeteg, cukorbeteg emberek.

2012. dec. 10. 19:02
 3/11 A kérdező kommentje:
tegnap ebéd mellé köretnek, zöldséget pároltam, vacsora gyümölcssalátát ettem.tejterméket is viszonylag gyakran eszek, kétnaponta biztos. ez csak puszta véletlen, hogy ma így, gyümölcs-és zöldségmentesen étkeztem.
2012. dec. 10. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Harcművész vagy ki, mostmár tényleg megkérdezem: te be is tartod azokat amiket írkálsz, semmi gabona semmi tej semmi ez az amaz??? komolyan.... nem tartom valószínűnek hogy te úgy is étkezel ahogy írod.. leszólsz mindenkit mert tejterméket mert a szájába venni.. meg gabonát... te min élsz? zöldségen meg csirkén?? merthogy gyümölcsöt se egyen senki... röhejes. :D
2012. dec. 10. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
25%

4. Válaszoló, persze hogy gabona és tejmentesen étkezem. de ha valamiért betolnék 3 hektár búzamezőt (természetesen csokapik formában) az semmit nem változtatna a gabonák káros hatásain. Fölösleges személyeskedni, én jól eszem :)

Kérdező, te viszont nem, és ezt azért a másik Válaszoló is megerősítené azt hiszem.

Az alapvető ételeink a zöldségek, húsokkal, közben gyümölccsel.. a tejtermékeknek (amiket sűrűn eszel) a tésztának, rozskenyérnek nagyon sok rossz hatása van. Nyilván nem kerülte el a figyelmedet, hogy nagyon sok kövér és beteg ember van. Nagyon sok esetben a kenyér, túró, tej, joghurt, tészta, krumpli fogyasztás az oka ezeknek, és hiába költenek egyre több gyógyszerre, nem tudnak meggyógyulni amíg ezeket eszik. Ezért írtam azt, hogy úgy eszel mint a beteg emberek, mert sajnos ha ezt tartod, előbb-utóbb te is úgy járhatsz mint mások.. :(

2012. dec. 10. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Tápi, végre átnéztem az egyetlen paleo oldalt amit folyamatosan linkelgetsz.Mindig is sejtettem hogy van valami turpisság a dologban, ez a doki sem ingyen osztogatja a "tudását", el akar adni valamit.És meg is van, hát kaját árul a Gastroyalon keresztül, ahahaha :D .

Egyértelmű hogy csak népbutítás és zsebre megy az egész mint a Norbi update.

A legjobb bizonyíték: " mozgáshiány -fontos, de nem szükséges a mozgás "

A leghülyébb ember is tudja hogy mozogni kell, de persze aki kaját árul azt kell hogy ígérje, áá nem kell mozgás, csak vegyél a kajámból. Imádom az ilyen ravasz embereket. :)

Az beszéli az igazat aki nem árul SEMMIT.És persze nem akarja elhitetni senkivel hogy a mozgás nem az élet egyik legfontosabb eleme. Xoxo :D

2012. dec. 10. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Hoppá, lebuktunk. Hehehe, hát hogy kaptál el minket, csak nem sikerült közben a tej, glutén, szénhidrátok káros hatásairól is kiművelned magadat?

Lehet rendelni Gastroyaltól, egyébként meg kit érdekel? :D

Én meg egy harcművészeti egyesületet hirdetek néha, segítő szándékkal mert ugyan nem ingyen, de női önvédelmet és keleti harcművészetet tanítanak.

De hogy jön a tudományhoz az hogy lehet kaját rendelni a Gastroyaltól? Figyu, ha megfizetnek én is főzök bárkinek pörköltet, salátát készítek, amit csak akarnak (pénz az úr).

Ettől még a lowcarb táplálkozás tekinthető egészségesnek, a glutén, lektinek, tejtermékekben lévő hormonok hatása pedig egyértelműen káros sajnos.

Nem értem mire gondolsz, szerintem túl gyanakvó vagy - még ha a betegségügyet, gyógyszer maffiát vonnád kérdőre megérteném -, de ez a te dolgod.

2012. dec. 10. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy megértem hogy a táplálkozásharcművészt miért pontozzák le 25% ra...mert nehéz az igazság, hogy melós jól kajálni...jó hogy jobban hangzik hogy 90 nap alatt szupercsodát érsz el, amit amúgy el is lehet, csak nem úgy ahogyan sokan itt gondolják...amúgy meg miért ne lehetne betartani azt az étrendet, eléggé sokan csinálják, elmondom mi jellemzi őket: vagy élsportolók, vagy komoly részét képezi életüknek az egészség, ami kihat a mindennapjaikra is, így több mindenben sikeresek...és a közhiedelemmel ellentétben nem kell teljesen azkéta életet élni, néha nagyon is be lehet zabálni a hétvégi bográcspartin, de elmondom hogy úgy is átmegy rajtad 1 órán belül, mert a tested a minőséghez van szokva...
2012. dec. 11. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Milyen az az 5kcal-ás sonka? Mármint tényleg érdekelne :D Amúgy nem, nem ettél sokat.
2012. dec. 11. 19:56
 10/11 A kérdező kommentje:
bocsi, hogy csak most válaszolok, de egyébként a Lidlben veszem. előre csomagolt, kisebb, nem tudom a márkáját, zöld csomagolásban van.
2012. dec. 13. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!