Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel befog pánikolni a...

Ezzel befog pánikolni a szervezetem?

Figyelt kérdés
Pénteken 1200, szombaton 1200, ma 900 kalóriával többet vittem be. Holnap kezdeném a fogyókúrát újra. Mennyivel kevesebbet vigyek be? 1100 kalóriás diétám volt, de elrontottam. Ha holnap kevesebbet eszek, akkor később raktározódni fog? Vagy még csak 500-al kevesebbet egyek (1600) aztán másnap már kezdhetem az 1100kalóriás diétát?

2012. dec. 9. 16:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Hacsak nem vagy 40 kiló, 1100 kalória arra se elég, hogy rendesen működjenek a szerveid. Nyugi, nem az extrém alacsony kalóriabeviteltől lesz gyorsabb a zsírleadás. megfelelő arányban kell lennie a fehérjének, a szénhidrátnak és a zsírnak. Gondolom, nálad nincs meg testtömegkilogrammonként a 2-3 gramm fehérje és az 1-2 gramm szénhidrát, csak számolgatod a kalóriákat eszetlenül, mint a többi elkeseredett zabagép háziasszony.
2012. dec. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!