Megfelelően táplálkoztam ma?
Csak úgy mondom, hogy nem akarok feltétlen fogyni, a célom, hogy 1100kcalnál ne nagyon vigyek be többet a szervezetembe, és hogy megtartsam a súlyom.
mai menü: reggeli: zsemle,sajtkrém, 1szelet csirkemell sonka
tízórai: 1db alma
ebéd: 1 mélytányér(nem csurdig, sőt nem is tele) paradicsomos káposzta magában
vacsora: 1 nagytányér zöldségköret barnamártással
Kb mennyit ehettem ma? Megfelelő tápanyagokat juttattam a szervezetembe ahhoz, hogy holnapra ne mutasson többet a mérleg?
Igen, mindenki máshogy akar öngyilkos lenni :)
És ha 1100 kcal rossz minőségű étellel nem eszel elég tápanyagot? Ha emiatt leszel fáradékony, gyenge, betegségre hajlamos, a saját tested építed le hogy életben maradhass?
1. minimális fehérjét és zsírt eszel.
Zsemlét és sajt"krémet" amikben semmi tápanyag nincsen, de a zsemle még a bevitt tápanyagok, ásványi anyagok hasznosulását is gátolja az megvan reggel, a legfontosabb étkezésnél. 1 szelet hús az semmi.
a paradicsomos káposzta (cukor liszt nélkül) jó étel, de valami állati, fehérjedús, zsíros táplálék jó lenne nap közben is. Hogy jól lakj, legyen erőd, el legyél látva esszenciális tápanyagokkal (magyarul egyél húst:)
vacsi is elég vegán, de oké, tény hogy vita tárgyát képezi mennyi húst ideális enni.. a vacsora jó! Ha nem cukros, aromás a mártás - de ez már részlet kérdés :)
Nem olyan rossz ez, de zsemle és sajt helyett húsfélét és zöldséget ajánlott enni. A tojás, szalonna, kolbász, hagyma paprika paradicsom elvileg ismerős ételek reggel, nem? :)
A csirkemell sonka egy présel húsdarálék. Egy részt 1700 forintért már lehet kapni sonkát. Az sokkal jobb más részt az nincs tele adalékokkal, tényleg sonkát együnk sonkának, ez fontos lehet.
Tényleg gond van.. bűntudatod van, amit ennyivel megoldottunk a'nnemjó.
Tényleg fogadd meg amit a több húsról, kevesebb zsömléről, sajtról írtam.. hússal és zsiradékkal nem lehet meghízni, de a testednek vannak igényei, tápanyagokra vonatkozólag és azt jó megadni neki. Zöldség is kell, de hússal legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!