SOS! Ez igy sok lesz holnap?
Reggeli: 1banan
Tizorai: egy teljes kiorlesu rozskenyer benne 2 szelet sonka es paradicsom sajtkremmel kenve
Ebed: egy tal spagetti 300-350g
Vacsi: 2abonett
166.5/48/ 14/l
Tudom hogy a spagetti nem a legjibb de ez van itthon
166 cm és 48 kg vagy? És ennyit eszel? Hát ez nem hogy sok, hanem kevés.
Szintén 166 cm vagyok, de 53 kg, és vékony vagyok. Nem hinném, hogy szükséged lenne arra, hogy odafigyelj mennyit eszel. Jó ne napi 2000 kalóriát, de ez amit leírtál, szerintem kevés.
egyáltalán nem
vacsora kéne ez kevés lesz
14 évesen ilyenekkel foglalkozol?!
Hol vannak a szüleid?!Ezt hagyják!Ha az én lányom ennyi idősen fogyózna semmit nem tennék vele de addig etetném mindennap egyszer amíg össze nem hánnya magát,hogy észhez térjen.
Tudod ha lenne annyi eszed és elmennél a háziorvosodhoz,és megkérdeznéd mennyire egészséges ennyi idősen ilyen vékonyan fogyóznod,meg diétáznod,azt mondaná zárt osztályon a helyed.Most teszed már tönkre ezzel fogyiznom kell hülyeséggel a szervezeted,a gyomrodat teljesen kicsinálod,és felnőttként majd minden problémád lesz.
GRATULÁLOK te nagyon okos gyerkőc lehetsz,de ebből látszik hogy az iskolába nem vagy nagy tehetség mert ha inkább a tanulással foglalkoznál,nem ezeken a divat dolgokon járna az eszed mert most divat vékonynak lenni.Amúgy én 28 éves vagyok 165 cm és 58 kg.Jól nézek ki,és ha felszaladna rám még egy két kiló nem bánnám,mert kicsit kerekebbnek tűnnék a férfiak amúgy is azt szeretik jobban.hiszen tévhit hogy a vékony lányokat szeretik,és elárulom neked a gizdáktól meg kirázza őket a hideg.
ennyit eszel 1nap? ez rohadt kevés egyél már rendesen!
meg hány órakor vacsizol?? és utána estig éhezel 14éves vagy egyél rendesen meg 48kg ?:) legyél 55felett
így nagyon sovány leszel zörögnek a csontjaid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!