Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnap kajám milyen lesz?

Holnap kajám milyen lesz?

Figyelt kérdés

Reggeli: egy rozskifli, 2 szelet tavaszi felvágott, uborka, főtt tojás tejeskávé cukor nélkül

Tízórai: egy alma

"Ebéd": 300 g kefir

"Uzsonna": 1 tányér lecsós szelet tésztával, vegyes vágott (tészta nem a legjobb tudom, de ez van itthon)

Vacsora: egy abonett, egy szelet fölvágott, hagyma

2012. febr. 14. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért legalább ebédre többet kellene enned. A többi sem valami sok, de ebédre mindenképpen iktass be valami jobb kaját. Például csirkehúst/halat zöldségekkel.
2012. febr. 14. 22:45
 2/4 Krisz85 ***** válasza:

milyen szempontból kérdezed?

átlag pacalt evő kis hétköznapi ember szintjén? sz*r, de legalább nem f*s, sporttáplálkozás szempontjából?? vicc

2012. febr. 15. 05:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Krisz, miért nem írsz legalább egy javaslatot neki ehelyett?
2012. febr. 15. 06:44
 4/4 Krisz85 ***** válasza:
MErt ahhoz kéne tudni, testsúly, (testzsír%) , hízásra való hajlam, legalább egy egész alakos fotó , és nem, életkor, napi aktivitás, étkezési szokások (mit ehet mit nem, allergiák). Nem adhatok sajnos látatlanba, annál komolyabban szoktam tanácsot adni, egyébként az alapokat leírni meg hosszú lenne és már 1000x leírták már előttem is, és fellelhető a neten. Nem azért nem, mert "gonosz" volnék.
2012. febr. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!