Mai kajám nagyon siralmas mennyi lehetett?
Figyelt kérdés
egy szendvics házi májassal. 6kocka csoki, egy tányér tökfőzelék, 3db fasirt +egy merőkanál tökfőzelék,és egy merőkanál rizs,és egy alma2012. jan. 13. 17:57
1/7 anonim válasza:
Jobban tennéd,ha az idióta kalóriaméregetés helyett mozognál inkább és nem esnél kétségbe. Amit ma megettél,az kb SEMMI. Biztosan nem 1200 kalória,amire az emberi testnek MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE VAN. Gondolkodj el egy kicsit azon,megéri-e éheztetni magad ahelyett,hogy több gyümölcsöt ennél és mozognál. Szerintem nem éri meg.
3/7 anonim válasza:
1800 kcal körül. Nem siralmas (bár nem mindegy a nemed, a súlyod, a magasságod és hogy mennyit mozogsz).
4/7 anonim válasza:
Ha a tökfőzelékben volt 20%-os tejföl (én úgy csinálom), akkor legalább 700 kcal volt csak a főzelékben. Egyszer kiszámoltam kb. ekkora mennyiségre (2 tányér). A kérdező meg egy tányérral és még egy merőkanállal evett.
5/7 anonim válasza:
Ha mozogsz egy kicsit, akkor pont jó!
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem a kajád a siralmas,hanem a hozzáállásod,bár az inkább lassan a betegesbe megy át. Nem kalóriákat kell számolgatni meg sírva fakadni egy tányér ételtől,hanem mozogni,meg odafigyelni arra,hogy fogyókúrától függetlenül megedd a szervezetednek szükséges táplálékot. Ugyanis ha állandóan rágódsz,számolgatsz,egy idő után átbillentsz a beteges,állandóan szorongó oldalra,márpedig a fogyás jelentős mértékben a fejedben dől el... úgyhogy relax, ez a mennyiség,amit megettél,kb semmi... és akkor még finoman fejeztem ki magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!