Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon sokat ettem ma?

Nagyon sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Ebédre ettem egy kis karfiollevest, meg rizst husival, aztán otthon ettem egy kis resztelt májat krumplival, 6 előtt.

És 8 körül meg ettem rízst meg húst egy fél tányérral és egy zacskó mogyorós csokit.. :/ eléggé el vagyok szomorodva a mai naptól..

2012. okt. 1. 21:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

De cukik vagytok, igazán köszönöm :)

Reggel pedig azért nem szoktam enni, mert akkor kibírom hogy ne egyek és nem is hiányzik, otthon meg már ideges vagyok aztán hát.. :/

2012. okt. 1. 23:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha mindenből csak keveset ettél akkor nem kell hogy bűntudatod legyen.a csoki miatt sem.
2012. okt. 2. 02:04
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Sz.ar kaját ettél, nem sokat.

Krumplira, rizsre semmi szükséged sem volt. Helyette hús és zöldség mehetett volna. A csokit nem részletezném. Miért nem eszel tojást, halat, különböző húsokat, 10 féle zöldséget és gyümölcsöt?

2012. okt. 2. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
32%

nem kéne ~14 évesen változtatgatni hogyan eszel, mert NEM ÉRTESZ HOZZÁ :(

Kihagyod a reggelit? És az anyagcseréd mikor fog normálisan működni? Semmit sem tudsz az egészről.. és rohadjon meg az, aki nem tanított meg rá eddig!

Reggel kéne sok húst, zsírt enni hogy beinduljon az anyagcseréd. Akár napi 5, akár 3 étkezéses modellt veszünk, ezután már csak csökkenő mennyiségben elég lenne húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket enni.

A csökkenő mennyiség ideális, de nem feltétel.

Na most elmondom veled mi van: Nem eszel reggelit, rögtön nem ürülnek az emésztő enzimjeid, nem jól kezded a napot energetikailag, sehogy sem.

Utána rizst, krumplit eszel (ezek nem sokkal jobbak ám mint a sima kenyér, bár a rizs mondjuk legyen, de abból sem kell a sok szénhidrát) esetleg tejet iszol, így a hormonrendszeredet teszed tönkre (aki nem tudja, tej és szénhidrátok hatását a hormonrendszerünkre tanulják meg!)

Lelassul az anyagcseréd, gyenge leszel, édességet kívánsz, az egésznek köze sincs az egészséghez.. ennyi a gond vele. Egészség nélkül fogyni nagyon nehéz, bár nem lehetetlen..

2012. okt. 2. 12:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Reggelire pont, hogy szénhidrátot kell enni, hogy beinduljon az ember, mivel abból nyer erőt...
2012. okt. 2. 12:41
 16/17 anonim válasza:

Hát ez akkor is sok... nem mondom h én is egészségesen étkezek de tényleg te unalomból eszel.

Csináld azt h reggel eszel pl 2 valamilyen kenyeret, ebédre ami főzve lett, de csak a tányér felére rakj kaját és 6 után ne egyél semmi képp mert akkor nem volt értelme a napnak.

Vacsira meg úgye nem szabad sokat mert alvással nem mozgod le. Szóval ha burkolni akarsz akkor reggel ad bele a lelked. :D

Ha meg fogyni akarsz akkor ugyan ez csak kevesebb zsírral és pl napi napi 10 zsugort, 40 gugolást meg rohangássz mint egy idióta ha teheted. :D

2012. okt. 2. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:
35%

15. válaszoló, milyen ezotérikus baromság ez az erőnyerés?

NEM KELL SZÉNHIDRÁT. Elnézést, annyiszor leírtam már, abszolút szóismétlés amit csinálok. 9 millió embernek nem tudom egyesével a szájába rágni, hogy NEM KELL SZÉNHIDRÁTOT ENNI.

Olvasmány a reggeliről: Légárdi Péter - Tojáskönyv. Olvasmány még a Taoista táplálkozás reggeli ajánlata (itt lehet hogy van szénhidrát is, de még így is ajánlott informálódni)

És a legjobb: [link]

[link]

2012. okt. 2. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!