Mennyi lenne a megfelelő beviteli mennyiség?
Eddig jónak tűnik, már nincs felpuffadva a hasam, pedig,eddig fel volt. :)
Harcművész, inkább menj rügyeket enni.
na az jó
nekem a zabevés nagyon bejött lapos a hasam :)mármint magamhoz képest
Én tudom mit eszem, nem is leszek cukros, nincsenek emésztési gondjaim, ízületi gyulladásaim, autoimmun betegségeim.. és igen jó esélyeim vannak, hogy ezek ne is legyenek.
Most rólad van szó igazából, és nem rólam :) Rügyes ;)
Én már két hónapja eszem a zabot, 4 kg-t fogytam, de eddig csak 1200 kcalt ettem, 80-90g fehérjét, 140-150g CH-t, 25g zsírt ettem. Annyira nem volt jó, meg az alapanyagcsere alatt voltam így, szóval inkább megemeltem kicsit. Lehet így rendesen tudok majd futni, nem csak fél órákat.
Harcművész, majd visszatérünk erre 20 év múlva, meglátjuk ki hova jutott. Mindenesetre nekem nem az az egyetlen örömforrásom az életben, hogy másoknak osszam az észt ismeretlenül.
Igazából nem is érdekel az örömforrásod. Az jobban, hogy 20 év múlva tapasztalatok szerint már lehetnek kialakult táplálkozás vagy sport eredetű betegségeid, és ezeket célszerű lenne elkerülni.
Nem minden zabevő lesz beteg, nem minden tejivó és nem minden dohányos.. de mégis egyszerűbb lenne most változtatni, nem?
Ugyan ez futással. Lehet, hogy nem minden futó térde megy szét, de a többségé igen. Akkor minek erőltetitek?
20 év múlva már késő lesz, nézz szét azokon az embereken, akik 20 éve MÉG egészségesek voltak, mára nem azok. Ne járj úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!