Kalória számolással fogytam 1 hónap alatt csak 2kg-t. Mások hogy fogynak 1hónap alatt 5-10kg-t? Kevés a havi 2kg?
A szénhidrátot nem számolod? Mert 1500 kcal-ás étrendhez olyan 180 g körüli szénhidrátot szoktak megadni.
De amúgy szerintem sincs semmi gond a fogyásod ütemével, én örülnék, ha majd ennyit is fogynék. :)
havi 1-2 kiló az egészséges! aki havi 10 kilót fogy az tömi magába az adipexet meg a reductilt,amik lefogyasztják őket,majd amikor abbahagyják akkor szépen visszajön a duplája!és nem mellékesen ezek nagyjából a méreg kategóriába tartoznak,brutál mellékhatásokkal...
vagy szimplán nem eszik,de akkor katabolikus állapotba kerül a szervezet és elkezdi lebontani az izomzatot és minden amiből energiát tud kinyerni a saját maga fenntartására.ez szintén nem ajánlatos,mert elég komoly betegségek alakulhatnak ki a szervezet gyengesége miatt!a másik pedig az,hogy aki így fogy le,az ahogy elkezd normálisan enni(már pedig muszáj lesz neki),visszaszedi azt amit leadott mivel a szervezet helyreállítja magát.
egyél naponta sokszor keveset!kevés kenyér,sok gyümölcs és heti egyszer egy kis csokit vagy valami édeset amit szeretsz!nem kell ahhoz éheztetned magad,hogy lefogyj.
és ami nagyon nagyon nagyon...fontos,az a mozgás!egyél normálisan,sportolj rendszeresen és legyél kitartó! ez a biztos fogyás receptje!17 kilót fogytam,tehát tapasztalatból mondom! 19/F
sok sikert!
Én egy hét alatt 2,4 kg-ot fogytam. 1200 kcal és 150 g szénhidrát. Nem éhezek, sőőőőt, van, hogy azon izélek, hogy már megint ennem kell, hogy kijöjjön a nap végére a napi 5 kajálás és az 1200 körüli kcal. :)
Mozogni nem nagyon mozgok, de azért a napi 2-3 km intenzív séta mindig megvan. Plusz néha 5-10 km bicikli, vagy úszás, de nem minden nap. :)
Gondolom nem lesz meg a 2,4 kg/hét mindig, de én örülök, hogy elindult lefelé a súlyom. :)
És tényleg egyáltalán nem éhezek...még az édességet sem iktattam ki, minden nap megeszek egy csokit, egy müzliszeletet vagy egy túrórudit. :)
Kicsit én is belassultam, de én -5 kg-nál tartok.
Szerintem legalább a szénhidrátot számold!
www.kaloriabazis.hu
Ez sokat segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!