Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 78 kg hoz ha fogyni szeretnék...

78 kg hoz ha fogyni szeretnék ez így jó? 1,257kcal 98ch 38zsir 101fehérje mozgás:15p kocogás

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Látatlanban mondom, hogy nem, kalória is kevés és a mozgás is.
2012. aug. 29. 22:58
 2/12 anonim ***** válasza:
És még a magasságodat nem is tudjuk...
2012. aug. 29. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
15 perc kocogás? Csak a s.ggedet föl ne kelljen emelni a székből, mi...?
2012. aug. 29. 23:07
 4/12 A kérdező kommentje:

ja azért ....

olyan allergiás vagyok hogy alig kapok levegőt,hát ennyit bírtam :(

172 cm vagyok

2012. aug. 29. 23:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Látatlanba is nagyon kevés az a kalória. Írd le, hogy hány éves vagy, milyen nemű és hogy milyen munkát végzel naponta (pl ülsz, vagy egész nap járkálsz ide-oda), és kiszámolom, hogy mennyi kalóriát kellene bevinned :)
2012. aug. 29. 23:36
 6/12 A kérdező kommentje:

szia Nő vagyok 30 éves és gyakorlatilag ülőmunka...

Nagyon köszönöm

2012. aug. 29. 23:41
 7/12 anonim válasza:
kedves 5 ös nekem is számolnál egyet???
2012. aug. 30. 07:07
 8/12 anonim válasza:

Az én szerény számításaim szerint: a kalória majdnem jó, egy százassal esetleg lehet több, még ha ülőmunkát végzel is.

A zsír szintén OK. Fehérjéből a fele is elég, szénhidrát pedig 190 g/nap. Ez max fél kiló mínuszt hozhat hetente, ha becsületesen betartod.

De a mozgás az tényleg kevésnek tűnik.

Természetesen nem szentírás amit itt leírtam, hiszen mindenki más. Annyit tudok, hogy nekem arányaiban azonos beosztás mellett, viszont napi 1 óra mozgással heti stabil 1 kg a leadás.

Szerintem jó úton jársz, csak próbálj a mozgáshoz hozzátenni, már persze amennyit az egészséged engedi és így minden rendben lesz :)

2012. aug. 30. 14:02
 9/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszi...és mi lenne a jobb sétáljak amennyit bírok vagy inkább kocogjak?az nagyon nem megy amig nem kapok levegőt :(
2012. aug. 30. 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti fogsz. Én mozgás nélkül is ledobtam 22 kilót. És meglehetősen gyorsan. Az első 15-17 lement 2,5hónap alatt. Azóta nem számolom a kalóriát, néha eszek már kenyeret is, meg édességet mégsem jött vissza egy gramm sem. Ha olykor visszaszalad egy kiló, akkor kicsit jobban odafigyelek 1-2 napig és le is megy. Már ugyanannyi idő telt el a kalóriaszámolós diétám óta, mint amennyi ideig csináltam és azóta újabb 3-4 kiló ment le. (Pedig a nyárra csak a súlytartás volt a cél a sok fagyi meg strandos nasi miatt)
2012. aug. 31. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!