Most, hogy jön az ősz kevesebb a zöldség, milyen egészséges fogyókurát ajánlotok?
160 centi vagyok és 50 kiló,nekem ne magyarázd be,hogy kövér vagy! Ez a súly még majdnem kevés is a 160hoz.Dehogy vagy kövér. És kislány vagy még,ha tetszik,ha nem,NEM SZABAD FOGYÓKÚRÁZNOD! Ha feszes alakot akarsz,akkor kezdj el sportolni,de enned muszáj,máskülönben kimarad majd a menzeszed,ha egyáltalán megjön,és csak kicseszel magaddal.
Tényleg kislány vagy még ehhez, nem tudom melyik okos celeb vette el az eszed a piszkafa lábaival,de legyen egy kis eszed,itt senki nem fog arra biztatni,hogy diétázzál,mert GYEREK VAGY,ha tetszik,ha nem! Remélem a szüleid rájönnek,hogy fogyókúrázni akarsz,és helyretesznek!
Amennyiben nehany alaszabalyt megfogadsz, nem lesz gond:
Kaja: feher kenyeret modjaval, de inkabb csereld le teljes kiorlesure, bar gondolom ez anyukadon mulik. Sok zoldseg, gyumolcs, hal, szarnyasok, kulonfele kukoricapelyhek reggelire. Cukor helyett mez. Gyumolcs tea is jo. Olvass a vitaminokrol a neten, hogy milyen vitaminok es mineralok fontosak a szervezetnek, es ezeket milyen elelmiszerekben talalod meg. A csokik, cukrok csipszek, cukros uditok egyaltalan nem egeszsegesek semmilyen korosztalynak sem, viszont ha neha becsuszik azert nem katasztrofa. Az etcsoki mehet. Jo ha tisztaba vagy az energiaszuksegleteddel, es hogy ez kb mennyi kajat jelent egy nap (nem kell tulzasba vinni, de igy meglehet elozni a hizast).
Mozgas: Sportolj hetente nehany alkalommal, es amikor teheted setalj. Ha tetszik egy fajta sport, akkor csinald azt. Olyat valasz, amit elvezettel csinalsz. Az interneten megtalalhatod a sportok energiaszuksegletet, ami szinten tudatositja benned azt, hogy mennyit mozogtal. Amint mar irtam a szamolgatast nem kell tulzasba vinni, de jo ha tisztaba van vele az ember, mert akkor kontrollalni tudja a sulyat.
Az étrendedben SEMMIT nem kell változtatni! Kivéve ha koplalsz, mert akkor mégis, egyél rendesen, amennyi jól esik. Csak annyit csinálj diéta ként, hogy soha ne edd tele magad, ne úgy egyél hogy még ez is itt van ezt már valahogy beerőltetem. Naponta 4x-5x egyél.
És ami a legfontosabb: MOZOOGJ
Nem azért löttyedt a feneked, mert hájas, hanem mert nincs semmi fenék izmod, amitől feszes lehetne. Menj futni, tornázz akármit
Ja és ami még fontos: NE akarj leadni 5 kilót. Gondolom nem fél centit nőttél az elmúlt évben amikor 8 kiló feljött. A 160 centihez az 50 az ideális, talán még kevés is. Ha nem hiszel nekem, nézd meg a test tömeg indexedet.
Szóval én sportnál a futást, tempós sétát, lépcsőzést ajánlom, vagy/és pilates torna
Ne diétázz, egyszerűen mozogj naponta fél órát (nem sok) és máris jobb lesz az alakod. Én 3 hete csinálom ezt, és bár nem adtam le sok kilót, az alakom mégis sokkal jobb lett. Te ne akarj fogyni, csak tartani a súlyod. Valószínűleg még magasabb leszel, amihez kelleni fog még pár + kiló, szóval ne aggódj ha 57 kiló leszel. Kicsit próbálj meg magad körül szétnézni, ne olyan akarj lenni mint a magazinokon meg a tvben a modellek.
És hogy mit egyél... ha tartani akarsz valamit, akkor kérd meg anyukádat, hogy csirkemellet készítsen ebédre, egyél tojást vacsira zöldségkörettel, teljes kiőrlésű kenyér sonkával, tízórai meg uzsonna zöldség gyümölcs , vagy joghurt. Ezek csak példák voltak. Néha egyél sütit is azért, vagy pár szelet pizzát (mert azok finomak és egyszer egyszer belefér :D). Neked oda se kéne figyelned a súlyodra. Azt olvastam, akik helyesen akarnak étkezni azok sovány húst, zöldséget és gyümölcsöt egyenek.
De még egyszer mondom ne akarj fogyni. Kíváncsi lennék a környezetedben hogy néznek ki a lányok, ha ilyen súllyal nem vagy megelégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!