1 hét alatt kinek mennyit sikerült fogynia, illetve milyen táplálkozással? 20/L
Egy hét alatt átlagosan 0,5 kilót sikerült fogynom.
164 cm vagyok, 61-ről indultam, most vagyok 56 kg. És zsírból ment le :)
Kaja: szénhidrátot (kenyér, krumpli, rizs, süti) csak max ebédig eszem (15 óráig tuti megebédelek), de csak keveset. A kenyér teljes kiőrlésű kenyér.
Naponta 5-6x eszem kicsiket, uzsonna tízórai gyümölcs vagy kefir , vacsira saláta főtt husival (főtt csirkecomb, kacsanyak, stb.) vagy még több kefir (nagyon szeretem) vagy túró vagy tojás (sülve-főve, mindegy).
Minden nap min. 3 liter vizet megiszok, heti 5 alkalommal legalább 1 órás intenzív séta.
Most 2 hétig beteg voltam gyomorrontás miatt (romlott kaja vagy vírus, nemtom) és folyamatosan banánt ettem nagyon keserű étcsokival meg kekszet, ropit, estére almát és főtt húst és így is fogytam. Nyilván, ha koplaltam volna, akkor simán lemegy 3 kiló, de akkor izomból ment volna.
Egy hét alatt ne akarj szembetűnő eredményt, legyen inkább 2 hét. Mérlegeld magad és MÉRD A CENTIKET. Ha a kilókban nem is lesz változás, centikben mindenképp.
És mindenképp egyél fehérjét (husi, túró), zöldséget, gyümölcsöt, magvakat (pár szem mogyoró, dió), szénhidrátot is, de mértékkel.
Ha tortát eszem, az a reggelim. Ha kávé mellé majd megőrülök egy sütiért, akkor is csak egy kockát eszem. Ha üdítőt iszok, cukormenteset, vagy cukrosból 1 decit fél liter helyett.
Persze a lángost, tepertőt meg a panírozott és olajos vackokat el lehet felejteni.
nekem a rekordom 4 nap alatt 6,5 kiló,amikor igen komoly depresszióban szenvedtem!DE AZ ILYEN FOGYÁS NAGYON EGÉSZSÉGTELEN!meg az is,hogy nem eszel stb...
1 hét alatt 1 kilónál többet nem szabad fogyni,lehet többet,de az ártalmas és hamar vissza is jön(jobb esetben csak a leadott súly és nem a duplája)
szóval a lényeg,hogy kitartónak kell lenned még akkor is ,ha az elején semmit nem fogsz magadon észrevenni!
sportolj,egyél kevesebb szénhidrátot,sok gyümölcsöt és kerüld a cukros kajákat és innivalókat!ami nagyon fontos,hogy rendszeresen,kitartóan sportolj!!!
17 kilót dobtam le normális táplálkozással és sporttal!nem szabad türelmetlennek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!