1 hét alatt kinek mennyit sikerült fogynia, illetve milyen táplálkozással? 20/L
Figyelt kérdés
57 kg vagyok, 158 cm! És azért 1hét csak, mert talán ha látom, hogy egy hét alatt fogytam, akkor az ösztönzés lehet, hogy tovább folytassam.2012. aug. 17. 18:08
1/12 anonim válasza:
-8 kg, azóta 16 kg szedtem fel!
2/12 A kérdező kommentje:
uhh, az nem okéé :S akkor gondolom nem ettél semmit, vagy nem tudom elképzelni, hogy megy le 8 kg egy hét alatt.
2012. aug. 17. 18:31
3/12 anonim válasza:
144 kg-ról fogytam 136-ra, utána 136-ról 148-ra.
4/12 A kérdező kommentje:
aham, értem ilyen nagy súlyból könnyebb fogyni!
Ám mit eszel, hogy ennyi vagy? Csak kíváncsiság! Esetleg betegség?
2012. aug. 17. 18:42
5/12 anonim válasza:
Szia! Én előző héten kezdtem el fogyózni. Nem kellenek koplaló diéták meg csodaszerek.Hanem a zsíros szénhidrátban dús ételeket lecserélni az egészségesebb változatukra:) Pl. fehér kenyeret - teljes kiörlésűre(bár kerüld a lekvárokat mert az hízlal és fura íze van ezzel a kenyérrel) és ezt edd vajjal és vékony sonkával. Én a rántott húst grillezett csirkére cseréltem. A hízlaló gyümölcsjoghurtok helyett vettem natúr joghurtot és abba raktam gyümölcsöket.Tejcsokit étcsokira(de abból is keveset) ....hogyha majd több dolgot szeretnél tudni csak jelezz... és én amúgy 1.5 kilót fogytam 1 hét alatt és megvagyok elégedve vele. (Amúgy 18 éves vagyok 167cm és 59 kg:)
6/12 anonim válasza:
1 hét alatt normális diétával és mozgással MAX! 1kg-t fogyhatsz.Más módszerrel fogyhatsz többet is de 1. válaszolónál a példa.
7/12 anonim válasza:
A legjobb eredményem 2,5 kg volt. Akkor még volt rajtam 20 kg felesleg, és az első héten lement 2,5kg. Utána héten 1,5. Onnantól kezdve mindig 1kg. Már csak 5 van hátra. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó és milyen diétával érted el? :) 20 kilót nekem sikerült leadnom, csak sajnos megállt és egy év után ott tartok, hogy felhíztam két kilót, nem akarom, hogy visszagyűljenek :)
2012. aug. 17. 19:11
9/12 anonim válasza:
Egyszerűen kizártam a cukros üdítőket, és a sok zsíros ételt az életemből. Egészségesebben étkezem, persze van, hogy megeszek egy csokit. Sok folyadékot iszom, és heti 6x sportolok (futás, aerobic, biciklizés, kondi, ugrókötél, hulahopp)
Ja igen, és gratulálok, így tovább. Elindul még lefelé az a súly! Sok sikert! :)
10/12 anonim válasza:
Mindent ami jól esik és amit nem lehetne enni. Holnaptól kezdek fogyókúrázni, koplalni (szeretik sokan használni ezt a kifejezést, ha nem azt a módszert használják amit a sok tudományos okostojás össze állított). 1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!