Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyik a legjobb ízű fehérjepor?

Melyik a legjobb ízű fehérjepor?

Figyelt kérdés
Már próbaltam a nutriversum csoki és eper ízét és a biotech usa csoki ízét, de számomra mind ihatatlan.
tegnapelőtt 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ízlés teljesen egyéni. Valakinek ez finom, valakinek az.

Az én kedvenc ízesítésem a pisztácia, haverom pedig utálja. Apám kedvenc ízesítése az eper, én meg gyűlölöm. A PureGold csokis ízesítése szerintem nagyon finom, a GymBeam csokis fehérjéi viszont számomra ihatatlanok.

Ennyire személy- és termékfüggő, hogy kinek mi a "legjobb".

tegnapelőtt 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a sima ízesítés nélkülit veszem, és lehet külön kapni ilyen mindenféle ízesítő cseppet, amihez éppen kedvem van azzal megszórom egy kicsit.

De olyat ami effektíve finom és évekig szívesen iszod, biztosan nem fogsz találni. A nap végén ez egy fehérjepor és nem a kulináris élvezeti faktor a legfontosabb.

tegnapelőtt 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen árulnak egy adagos kiszerelést. Kóstolj különböző ízeket. Az, meg hogy melyik finom vagy nem, teljesen egyéni ízlés. Én pl szeretem az epreset.
tegnapelőtt 20:50
 4/4 anonim válasza:
Jót nemfogsz találni, őszintén szar az összes. A Biotech -nek az Iso whey az annyira nem rossz szerintem csak drága.
tegnapelőtt 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!