Melyik a legjobb fehérje?
Szsiasztok! Zabkásához, joghurthoz, valamint fehérjés süteményekhez (tehát receptekben is használnám) melyik a legjobb fajta fehérje? Hallottam hogy kazeint vagy vegánt kéne használni, de ennél többet nem.
Milyen márka milyen ízét hasznaljátok ti, ami bevált?
Receptekben jobban viselkednek a vegan feherjek. Wheyjel keves is a recept meg nekem valamit elfolyosit, valamit darabosit
Inni magaban az veganok vosuont legtobbszor elvezhetetlenek
Azt hiszem 8ától myproteinen 40 szazlekos akcio lesz, azt erdemes megprobalni. Vagx myday vagx influenszerek kodjaval jon le a kedvezmeny. En a CTOMI-t szoktam. Hasznalni. Amiket linkeltel arra meg annyit hogy izles kerdese. Valakinek bejon, valakinek nem. Nem tudhatjuk neked mi fog.
Ha ennyire nem ismered a porokat, erdeme slehet 6-7 felet berendelni mintaban es legkozelebb tudni fogd tutira hogy melyik izlik.
Illetve a myprotein pont tele van kommentekkel. Beleolvasol melyik izem tetszettek a legtobbeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!