Melyik a legjobb fehérje por?
Tanacs: receptekhez altalaban sokkal jobb a vegan feherje. A whey nekem sokmindent elszurt. Szoval csak akkor vegyel whey-t ha a recept konkretam azt irja hogy vanilias whey.
Amugy azon belul full mindegy melyiket hasznalod. Ami neked elerheto es izlik
Amit tudok hogy nekem minden biotech amiben csoki van nem jott be. Szoval azt nem ajanlom.
Most allnutrition sos karamellas van itthon ez egezs jo de doleg csak receotekben hasznalom.
A tanacsom hogy mivel a vegan feherjek kozul van eleg sok ehetetlenul pocsek, elobb mintakat probalj ki
Én a SPAR vaníliás fehérjét iszom, és ár-érték arányban szerintem elég jó.
Ízben is szerintem csak a Pure Gold finomabb, de macerás a rendelése.
Biotech rendkívül rossz volt (szerintem).Myprotein iható.
Sok vegan fehérjét próbáltam már, de olyan még nem volt, amitől ne lett volna okádhatnékom…
A szója alapúak szar ízűek, a borsó alapúak olyanok mintha homok lenne, a rizs alapú meg megint hányásízű…
Ha ilyen recepttel kísérleteznék én scitec et vagy pure gold-ot vennék, whey-t, ízre azok a legjobbak, vagyis nem, mert a legeslegjobb, ha natur fehérje, te veszed meg külön az aromát és dextrózzal édesítesz…
De én azt mondom inkább süss rendes sütit, aztán számold a makrokat, mert igazából ezek a fehérjeporos receptek mindig vackok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!