Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek ha nagyon éhes vagyok?

Mit tegyek ha nagyon éhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok karácsonykor híztam pár kilót amit le szeretnék adni, tegnap kezdtem a diétát, újra meg kell szoknom a kisebb adagokat és a kevesebb kalóriat viszont nagyon éhes vagyok ilyenkor mit tegyek hogy kibírjam? 1500 kcalt eszek. Próbáltam rágózni, zéró üdítő de nagyon éhes vagyok
tegnapelőtt 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az lehetetlen, 8-as! Ennyi kalóriahiánytól fizikai törvényszerűség többet fogyni. Vegyünk csak 600 kcal hiányt (2000-es szükséglettel), az 30 nap alatt 18000 hiány, az havi 2 kiló zsír, nem egy.
tegnap 17:50
 12/12 anonim válasza:
Egy kis személyes tapasztalat. Én általában akkor vagyok “éhes” ha unatkozom, ha eppen csak fekszem vagy filmezek. Tölts ki a napod programokkal keress hobbit sportolj stb ami eltereli a figyelmed az éhségről. Egy teljes napos program mellett vagy mondjuk olvasás, festés közben annyira le van foglalva az agyam hogy nem is gondolok az evésre
tegnap 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!