Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy bírja az, aki számolgatja...

Hogy bírja az, aki számolgatja ezt a hülyeséget?

Figyelt kérdés

Bele is bolondulnék, az ember nem erre lett kitalálva.

Gondold már el nagyapádat, ahogy kalóriát számol!

Meg ez a mindenmentes diéta. Viccesen hangzik (nem véletlenül figurázzák ki mindenhol, hogy a mindenmentes az a szalvéta meg a levegő), de van, akinek ez az élete.

Nem bírnám! Ne gyertek a betegségekkel, mert nincs az a betegség, amit csak ezzel a hülyeséggel lehet leküzdeni.

Régen annyi volt, hogy a cukros nem ehetett cukrot (még nem volt édesítő). Ma már ezt is elég jól megoldották. Akkor miért pont egyéb betegségek járnának azzal, hogy ezt az őrületet csinálod?

De tudom én, hogy a legtöbben fogyókúra miatt csinálják, meg az alakjuk miatt, csak jobban hangzik az, hogy erre is meg arra is érzékeny vagyok.

Nem kell ugranod, nem győzöl meg!

Csak csodálkozás miatt írtam ki ezt a kérdést, hogy hogy bírjátok? Én biztos, hogy nem csinálnám.

Sok erőtök van, az biztos. De valami hasznosabbra is lehetne fordítani ezt az energiát.

ma 13:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Sosem találkoztam még olyannal aki megjátszotta volna azt hogy tejfehérje érzékeny vagy gluténérzékeny. Én a tejfehérje érzékeny vagyok, igen hányok tőle meg megy a hasam, anyukám gluténérzékeny, ez van. Az a gond hogy te nem élsz ilyen jellegű problémával, ezt tisztán kivettem az irományodból, ezért gondolod hogy MINDENKI kitalálja hogy ez meg az a kinja. Van aki vigyáz az alakjára az a cukormentes változatokat fogja kérni x étteremben, fagyizóban vagy egy cukrászdában. De te mindent tudsz, csak kérdezem én honnan a francból?!. Lehet Juliska a szomszédod azért nem eszik semmit mert vigyáz az alakjára. Nem ugrok rád nyugi, mert nem tudhatod min megyek keresztül és mennyi mindent nem ehetek. És nem nem játszom meg meg kitalálom x baromság miatt.. Papírom van róla, orvosilag elvan ismerve a problémám
ma 13:43
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
Van aki kalóriát számol, meg vannak a vegánok na azok esznek divatból, akinek valóban intoleranciája van az sajnos rávan szorulva hogy mentest kérjen. #1
ma 13:45
 3/30 A kérdező kommentje:

Értem, és ezt sajnálom is, de hogy nem volt eddig ilyen?

Nem az, hogynem tudtunk róla, TÉNYLEG nem volt ennyi hasfájós, fosós felnőtt. Gyerek az volt, de azok is kinőtték felnőtt korukra.

ma 13:46
 4/30 A kérdező kommentje:

Amúgy nem bántás a posztom, tényleg csak csodálkozás.

Meg nincs erre más módszer?

Ja, a vegánok, ne is mondd. Ki tudnék ugrani az ablakon, ha valakitől meghallom ezt a nyávogást. Ez tuti pótcselekvés, mert hiányzik valami az életéből.

ma 13:48
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyapam egesz eleteben fizikai munkat vegzett reggeltol estig, nem volt szuksege kaloriakat szamolni, mert nem hizott el. Es nem is evett annyi feldolgozott szart; mint mondjuk en. Bolt se volt sokaig a kozeleben, hogy csak ugy leugrion egy chipsert meg csokiert, mint en.

Viszont amint nyugdijas lett, o is elhizott mar.🤷‍♀️

Amugy elhiztam, en hibam, valahogy le kell fogynom. Nem muszaj egyebkent kaloriat szamolni, mert nyilvan ha keveset eszel, fogyni fogsz, de en valtozatosan akarok enni es mivel korabban sokat ettem, ezert nem mindig tudom megallapitani, hogy mi szamit soknak.

Igy latnom kell, hogy miben mennyi van, kulonben nagyon gyorsan elszamolom magam es tobb kaloriat viszek be, mint ami kell.

Ha mar majd megtanultam, hogy nekem mibol mennyi kell, kialakitottam uj, egeszseges etkezesi szokasokat, megtanulom tartani a merteket, akkor mar szerintem nem kell szamolnom mindent ennyire pontosan.

De most meg kell, ha jutni akarok valamire 🤷‍♀️

ma 13:49
 6/30 A kérdező kommentje:
Amit az ötös ír, az egy logikus levezetés. Legalább érthető.
ma 13:50
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy aki már csinálja egy ideje, annak már természetes lesz, hogy tudja, miből kb mekkora adag az, ami számára még az egészséges mennyiség. Ugyanis a probléma egyik forrása, hogy az átlagembernek gőze sincs róla, hogy egyes ételekből mekkora adag mennyi kalóriát jelent, csak eszi, mert finom. Aztán elhízik.
ma 14:00
 8/30 anonim ***** válasza:
52%
Anyán nem volt gluténos, most lett az 50 évesen. Én tejfehérje érzékeny vagyok tinikorom óta, nem volt ez mindig így, annó nem volt ennyi féle szir szar, csak az élelmiszerek feldolgozása egyszerűen nem úgy zajlik már mint annó. De ez a cukormentes változat meg kalóriaszámolás ez pl beteges de sajnos itt csak megint azt tudom mondani hogy nem tudhatjuk milyen multja van az illetőnek lehet halálra csúfolták a dagadt kinézete miatt az iskolában, sose volt önbizalma és lehet hogy most a diétájával eltudja magát fogadni. De a vegánságot nem tudom hova rakni, pszichológiai eset de biztos megvan az oka ami miatt erre ráveszik magukat az emberek. Valóban, nem volt ennyi szir szar annó, ettük az 1 kilós cukros lepényt a mamánál.
ma 14:00
 9/30 anonim ***** válasza:
69%

bocsi 8as kommentemben az

1/2 válaszadó vagyok.

ma 14:01
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

"De ez a cukormentes változat "

Pont a cukormentest emeled ki, mint legnagyobb hülyeséget? Diabéteszről hírből se hallottál?

Egyébként a legtöbb cukormentes termék nem is fogyasztható cukrosként, mert csak a cukrot hagyják ki vagy rosszabb esetben beleteszik, csak a cukor valamelyik "álnevén", mint maltodextrin, de mellette 99 % fehérlisztesek, ami ugyanúgy felnyomja a vércukrot, így kerülendő.

Egyébként a cukorbetegséget pont hogy nem oldottak meg jobban mara és az edukáció is szar. A legtöbb diabetológus csak annyit mond, hogy kerülje a cukrot, de még mit, azt nem, a legtöbb idős beteg meg csak annyit tud, hogy megeszi a cukrot és nyomja mellé az inzulint. Pedig ez nem kezelés és ez vaksághoz meg amputacióhoz vezet.

ma 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!