Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zöme miért a leadott kilókat...

A zöme miért a leadott kilókat számolgatja, miért nem centikben mér?

Figyelt kérdés
Egyrészt a súly nagyban függ a visszatartott víztől, az izomzat méretétől, így nem értem, miért paráznak néhány kilón. Miért nem mérik meg egyszerűen azt, mennyi fogytak centiben?
2013. aug. 16. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Én azt bírom, hogy kiírják: "szeretnék 4,781 kilót lefogyni"

Miért pont ennyit?? Kijelzi a tükör mennyi felesleg van rajta? :D

Egy példa: tavaly ilyenkor 55 kiló voltam, picit löttyedt, most ugyanennyi vagyok, de az izom miatt 55 :D

Nem mindegy, miből van az a súly.

2013. aug. 16. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindkettőben mérem. Most mivel elkezdek súlyt tartani, és mellette súlyzós edzést végezni, ezért majd lassan csak a centiknek fogok hinni.:)
2013. aug. 16. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
A centik sokkal jobban tükrözik az eredményt.
2013. aug. 16. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én semmit nem mérek, majd csak a tükörnek és a ruháimnak hiszek. :D

De láttam olyan képet, hogy egy löttyedt hasú nőből szexis, vékony derekú, lapos hasú nő lett, még a vonal is látszott a hasán, és a kilókat is kijelezte, csaknem 7 kilóval több volt vékonyan, mint löttyedten...

2013. aug. 16. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert 'fogyókúrában' erős IQ kontroll van. Tehát a zöme nem az okosabb fajta.
2013. aug. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!