Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit érdemes ennek, hogy a...

Mit érdemes ennek, hogy a kalóriaadagot tartsam?

Figyelt kérdés

Mit egyek, ha pl reggelire 300 kalóriát szeretnék enni? Kérlek tudnátok pár dolgot mondani, hogy mi mennyi kalória, és nektek mi vált be?

Olyan válaszokat, mint hogy keresd ki, vagy ilyesmi ne írjatok!

okt. 23. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért szerintem azért is kéne több infó, mert mindenki más, meg mindenki más típusú ételeket szeret reggelre. Valaki sós, valaki édesebbet preferál. Én pl. mindig a zabkása túróval, gyümölccsel, vagy csak szimplán túrókrém, meg az ilyesmi bejött, de pl. a tojásrántottát, meg az ilyesmit én egyáltalán nem kívánom reggel, de valaki meg pont ezt szereti. Szóval már alapból a kérdés, hogy inkább sós vagy édesebbet kívánsz reggel? Mert hülyeség olyan típusú kajákat erőltetni, amit te alapból nem kívánsz reggel.
okt. 23. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Bármilyen kaja jöhet, csak 300 kalória alatti legyen.
okt. 23. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van több 300 kcal alatti recept, de a hozzávalók mennyiségével játszva a többi recept is lehet 300 kcal alatti.

okt. 23. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

1)

Kb 70 gr teljes kiorlesu kenyer

20-25 gr humusz vagy sajtkrém

40 gr csirkemell vagy sertescomb sonka

150 gramm friss zoldseg vegyesen pl uborka es paradicsom

2)

Kb 70 gr tk kenyer

Fel babkonzerv osszenyomkodva fel, kockara vagott lilahagymaval ew befuszerezve. Ezt a babkrémet teszed a kenyérre. Mellé zöldség ahogy fentebb írtam

3)

120 gr zsirszegeny túró 40 gr zabpehellyel összekevrve (vagy a zabot vizben meg is fizheted kasanak es teheted hozza ugy a turot)

150 gr cukor nelkul keszult lekvarral vagx friss vagy fagyasztotr gyumolcsokkel

4)

Házi teljes kiorlesu sonkas sajtoa csiga 3 db

En sima kelttesztat csinalok, lekenem kremsajttal es ra a sonka, sajt. Feltekerem, szeletelem es sutom. Parat elolhagyok, tobbi fagyaszto. Ha sietek valahova ebbol viszek 3mat es melle egy doboz darabolt zoldseget

okt. 23. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden márka más. Egy turoban 91 kcal van egy masikban 13t. Ezt aztal kell kiszamolnod amit te veszel.

Es a legjobb lenne ha nem uj recepteket akarnal hanem fogni azt amiket eddig ettel reggelire. Es azokat atalkitaninugy hogy 300 kcal alatt legyen es kozben laktato tehat feherje ch zsir es rost

okt. 23. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!