23 éves férfi vagyok egy nap egyszer szoktam enni nagyon keveset mozgok és így napi 1 evéssel tartom a 105 kilót napi 250gramm rízzsel. Lehetséges hogy ha két naponta egyszer ennék 250gramm rizset akkor fogynék?
Az ember nagyon sokmindent kibír. Náci haláltáborokbol való felvételeken láttam a végletekig kiéheztetett embereket, akik borzalmas kinézetük ellenére még életben voltak.
Nagyon sokáig lehet gyötörni a szervezetet azzal, hogy csak rizset eszik az ember. De nem büntetlenül. Egy idő után alapvető ásványi anyagokból, esszenciális aminosavakból, nyomelemekből és vitaminokból kisoványodik a szervezet. És a porcoktól a szívizomig minden megsínyli az egyoldalú táplálkozást.
Ha a fogyni vágyás mellet a szervezet tönkretétele IS célkitűzés, akkor jó úton jársz.
Ha nem célod tönkretenni magad, hagyd abba az egyoldalú táplálkozást!
[94 éves Nagyim is mondja, hogy minden nap legalább öt színt meg kell enni. Ő így tudja kifejezni, hogy változatosan kell táplálkozni. Ezt őseink is tudták már.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!