700 kaloria sok ebédre ?
Nem a 700 kcal sok ebédre, hanem az 1000 kcal egészségtelenül és feleslegesen kevés egy napra.
Ebbe a kategóriába csak étkezési zavaros és/vagy testképzavaros emberi roncsok írnak ki kérdést?
Nekem olyan 500 és 700 Kcal között szokott lenni az ebédem, úgyhogy az oké. Viszont az 1000 egész napra nagyon kevés. Nem is értem... Tőnkre akarod tenni magad azért hogy gyorsan csinosabb legyél? Hát rohadtul nem éri meg...
Én nagyon igyekeztem egészségesen fogyni, sokat sportoltam, így viszonylag sokat is tudtam enni, nem tartottam túl nagy deficitet, figyeltem a makrókra, szedtem plusz vitaminokat, stb... S mégis, fél év fogyókúra alatt 4!!! fogam ment tönkre, az orvos szerint a fogyás miatt. Mindezt úgy, hogy igyekeztem tényleg nagyon jól csinálni, nem éheztem... Mit gondolsz mi lesz a testeddel ha napi 1000 kalórán tengődsz?? Gondolod hogy nem lesz egészségügyi következménye, vagy mit gondolsz? Jeszus...
Egy átlag felnottnek nem sok a 700 kcal ebédre.
Viszont az 1000 kcal egy nap rettenet kevés és egészségtelen.
Az 1000 kcal-val a 4 éves lányom is éhezne. Nemhogy egy kifejlődött ember.
Ha így folytatod, meglesz a böjtje. Mi szóltunk...
"rengeteg rajtan a felesleg főleg a combomon... 170cm 62kg nő vagyok"
Akkor a korábbi kérdésem átalakítva kijelentéssé: Ebbe a kategóriába csak étkezési zavaros és/vagy testképzavaros emberi roncsok írnak ki kérdést. Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!