Hogyan hizhatnek rendesen?
Figyelt kérdés
sziasztok, nehezen tudok hizni pedig eszek rendesen, vekony a csuklom stb, nem tudom igy elfogadni magam. szeretnek felszedni par kilot, mit tanacsoltok ebben a temaban? etkezes, edzes stbaug. 9. 00:30
11/18 anonim válasza:
+ Szerintem kezdj majd el kondizni mellé, ahogy érzed, hogy kezdesz folyamatosan felszedni.
12/18 anonim válasza:
Több kalóriát kell bevinni mint amennyit a tested hazsnal
13/18 anonim válasza:
12-es és a többi hasonló választ adók: a gond sok esetben, hogy nem bír több kalóriát bevinni, ha töményebb (sok kcal-t tartalmazó) ételeket eszik, akkor összességében kevesebb mennyiséget tud fogyasztani, ha meg magába eröltet még valamit, akkor rosszul lesz.
Kérdezö: ha érdekel, tudok írni egy igaz esetet privátban, de nyilvánosan nem akarom, mert a legtöbben úgyis belekötnek. Ha érdekel, jelezd légy szives
14/18 anonim válasza:
Pont ezért írtam az 5. hszben amit írtam, kis térfogat sok kcal. Azt azért nem akartam hogy kanalazzon zsírt :)
15/18 anonim válasza:
A fiamnál hasonló volt a helyzet, neki hiába volt kis térfogat, a sok kalória nem ment.
16/18 anonim válasza:
Bocs, hülyén fogalmaztam, ha sok kalóriát vitt be - akár magokkal - a következö étkezésnél alig bírt enni pár falatot, annyira elteltnek érezte magát, ha meg erövel megette, ami ott volt, akkor rosszul lett.
17/18 anonim válasza:
Értem, mondjuk nem feltétlen úgy értettem hogy leül egy zacskó mogyi elé és betolja. Az még engem is eltelít pár órára (pedig én a másik véglet vagyok) hanem nap közben a normál étkezések között megeszik pár szemet (mondjuk 10grammot egyszerre)
18/18 anonim válasza:
Ezt csinálja pár napig, majd emeli 15grammra amit étkezések közt megeszik. És így tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!