#1 és #2 Ez lesz az, amit soha nem fogok megérteni! Az emberek nem ismerik a google-t?
De ha csak a böngésző címsorába begépelte volna a kérdést, akkor is választ kap rá.
3 Amit én nem fogok sosem megérteni, hogy kik azok, akik azon hözöngenek, hogy a másik nem guglizik, nincsenek igazi problémáik?
A kedvencem mondjuk az, amikor az ember interaktív módon szeretne szubjektív leéményt tapasztalatot, és oda is odahányják a guglis keresések eredményét, olyanok, akiknek már illene az AI-t ismerni.
#5 A darált csirkemell kalóriatartalmában mennyi a szubjektivitás?
Esetleg otthon kaloriméterrel méricskélünk szerinted, elégetünk x mennyiségű csirkehúst egy zárt edényben és mérjük, hogy mennyire melegedik fel a körülötte lévő ismert mennyiségű víz, majd ebből megállapítjuk, hogy a minta elégetése során mekkora hő és mennyi energia szabadult fel? És aztán jót vitatkozunk, hogy valaki ipari broilerből 128 kcal/100 grammot mért, más meg az öreganyja gyöngytyúkjából 142-t mért?
6 hol olvastál ilyet hogy szerintem ez szubjektív?
Csak leírtam, hogy a kedvencem az, amikor még azoknál is odahányják.
Ha nem csak az alany-állítmány-tárgy mondatrészeket értelmeze, hanem hozzáolvasod a "mondjuk", "amikor", "oda is" (az az utoló talán a legfontosabb) szócskákat, lehet érteni, hogy ez csak példa, illetve a szitu fokozása, kisarkítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!