Csirkehús/ máj főzés közben vesz vel olajat ?
Egy kis olajon és hagymán sült csirkemáj vagy hús vesz fel olajat főzés közben?
Így több kaloria lesz benne ?
Vagy csak a súlya csökken
Igen, ha bármit olajon sütsz, az olajmennyiséget hozzá kell számolni. (Kivébe a bő olaj, azt le kell merni elotte es utana hogy mennyit vett fel, de diéta alatt tui nem pazarollnám ilyen ételekre a kalóriám) Az egyik legnagyobb hiba a diétázóknál hogy grillehnek csirkér olajon, pirítanak zöldséget olajon és megesznek hozzá egy olivaolajos salátát. Plusz 300 kcal észrevétlenül.
Én úgy szoktam, hogy 4-5 gramm olajon kezdek mindent (ez ált 4 adag étel) és ha nagyon tapad, vizet tsszsk alá. Valóban kevéybé izletes es zamatos, de inkabb eszem 1 helyett 1.5 szeletet mint egy szeletet izletesebben de a plusz olajjal. De izles kerdese
1-2 evőkanál valódi extra szűz olívaolaj*, 1 avokádó, vagy egy kis marék mogyoró/mandula, akármi legyen a napi olaj, amit megeszel. Esetleg 10 dkg sajt. Ha fogyni akarsz, ennek ez az ára. Kell az olaj, de nem a sok és nem a szar. Tapasztalat. 1,5 hónapja így csinálom, szénhidrát kerüléssel, és brutálisan látszik a mérlegen.
*Multiban nem tudsz venni, 3.000 / liter alatt mind szar, kamu, ami rá van írva, mert minőségi termelő be sem tud kerülni nagyboltokba, utánanéztem. Én most rendeltem krétai olajat, világranglistás biotermelőtől, 6.000/liter.
Én a kevesebb, de olajon futtatottra szavazok, nekem bevált. Kalóriaszámlalós diéta.
Ha nem erzem elég telitettnek magam étkezés után, + 1 pohár víz megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!