Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csirkehús/ máj főzés közben...

Csirkehús/ máj főzés közben vesz vel olajat ?

Figyelt kérdés

Egy kis olajon és hagymán sült csirkemáj vagy hús vesz fel olajat főzés közben?

Így több kaloria lesz benne ?

Vagy csak a súlya csökken

2021. dec. 18. 09:09
 1/4 anonim válasza:
93%
Magasabb lesz a kalóriatartalma, hiszen rátapad a májra-hagymára az olaj, de finomabb is mintha csak kis vizen párolgatná az ember :)
2021. dec. 18. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
31%

Igen, ha bármit olajon sütsz, az olajmennyiséget hozzá kell számolni. (Kivébe a bő olaj, azt le kell merni elotte es utana hogy mennyit vett fel, de diéta alatt tui nem pazarollnám ilyen ételekre a kalóriám) Az egyik legnagyobb hiba a diétázóknál hogy grillehnek csirkér olajon, pirítanak zöldséget olajon és megesznek hozzá egy olivaolajos salátát. Plusz 300 kcal észrevétlenül.

Én úgy szoktam, hogy 4-5 gramm olajon kezdek mindent (ez ált 4 adag étel) és ha nagyon tapad, vizet tsszsk alá. Valóban kevéybé izletes es zamatos, de inkabb eszem 1 helyett 1.5 szeletet mint egy szeletet izletesebben de a plusz olajjal. De izles kerdese

2021. dec. 18. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:

1-2 evőkanál valódi extra szűz olívaolaj*, 1 avokádó, vagy egy kis marék mogyoró/mandula, akármi legyen a napi olaj, amit megeszel. Esetleg 10 dkg sajt. Ha fogyni akarsz, ennek ez az ára. Kell az olaj, de nem a sok és nem a szar. Tapasztalat. 1,5 hónapja így csinálom, szénhidrát kerüléssel, és brutálisan látszik a mérlegen.

*Multiban nem tudsz venni, 3.000 / liter alatt mind szar, kamu, ami rá van írva, mert minőségi termelő be sem tud kerülni nagyboltokba, utánanéztem. Én most rendeltem krétai olajat, világranglistás biotermelőtől, 6.000/liter.

2021. dec. 19. 15:16
 4/4 anonim válasza:

Én a kevesebb, de olajon futtatottra szavazok, nekem bevált. Kalóriaszámlalós diéta.

Ha nem erzem elég telitettnek magam étkezés után, + 1 pohár víz megoldja.

2021. dec. 23. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!