Egész nyáron nem merem fel venni ezeket ugyanis még nem sikerült annyit fogynom anennyit szeretnék. Igazából sosem leszek elégedett magammal szerintem mert amikor kifejezetten vékony voltam akkor se mertem ezeket fel venni... Csak őszinte véleményeket fogadok.
#20 Vannak a problémára jó megoldások, nem feltétlen kell beletörődni.
aug. 5. 20:19
22/40 anonim válasza:
Az ilyen A-vonalú szoknyák kifejezetten előnyösek azoknak, akik vékonyabbnak szeretnének tűnni, mert karcsúbbnak mutatja a derekat. Szerintem kifejezetten előnyösen áll neked ez a szabás, hordd nyugodtan.
aug. 5. 21:49
23/40 anonim válasza:
Szerintem is jobban áll a szoknya.
A hátadra vannak tornák. Gyógytornász látta már? Nekem rosszabb volt a helyzet, a jógakerék sokat segített rajta. (Nem azt mondom, hogy mindenképp megvedd, de hátha megtetszik ha rákeresel.)
aug. 5. 21:57
24/40 anonim válasza:
Valószínüleg meg vannak rövidülve a mellizmaid és ezzel arányosan megnyúlva/elgyengülve a hátizmaid, ezért a rossz tartás.
Erre pont jó a régi tesi órás hason fekvés, tarkón a kéz, mellkas meg el a földtől.
aug. 5. 22:01
25/40 anonim válasza:
Szeeintem szoknyában vékonyabbnak tűnsz, mint a nadrágos fotókon.
aug. 6. 06:58
26/40 anonim válasza:
Nagyon szép alakod van, enm vagy kövér:)
aug. 6. 07:05
27/40 anonim válasza:
Az első ruha tök jó, egyáltalán nem vagy kövér.
Ez a szoknya kicsit erősít. De ez ilyen, mindenkit erősít az ilyen szétálló szoknya. Nyugodtan hord mindegyiket.
aug. 6. 10:00
28/40 Metionin válasza:
Ez a fajta szoknya kövérebb lányokon sem mutat rosszul, teljesen vállalható. A tartásodra figyelj, sokkal jobban kiadja a hasad elöl ha így görnyedsz, egy szép egyenes tartás mindenkit szebbé tesz súlytól függetlenül.
aug. 6. 10:24
29/40 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt a sok pozitív visszajelzést! Próbálok akkor több szoknyát hordani bár kicsit idegen de majd megszokom. Fogyni azért szeretnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!