Kövér vagyok szoknyába? *Képpel*
Figyelt kérdés
Egész nyáron nem merem fel venni ezeket ugyanis még nem sikerült annyit fogynom anennyit szeretnék. Igazából sosem leszek elégedett magammal szerintem mert amikor kifejezetten vékony voltam akkor se mertem ezeket fel venni... Csak őszinte véleményeket fogadok.
aug. 5. 14:14
11/40 A kérdező kommentje:
aug. 5. 16:18
12/40 anonim válasza:
Nyilván nem vagy egy nádszál, de szerintem nagyon jól áll, hordjad és próbáld leszarni nem csak azt hogy ki mit gondolhat rólad hanem azt is hogy te mit gondolsz magadról!
13/40 anonim válasza:
A szoknya sokkal jobban áll, mint a rovidnadrág - ez utobbi nagyon kiemeli a vastag combodat, ami nem elonyos. Maradj a szoknyánál vagy hosszabb, térdig éro nadrágnál.
15/40 anonim válasza:
A nadrág konkrétan többet mutat, szóval az A vonalú szoknya kifejezetten előnyösebb.
16/40 anonim válasza:
Sokáig én is így voltam, ahogy te. Aztán 120 kilósan, amikor egyszer majdnem hőgutát kaptam, rájöttem, hogyy szarok rá, ki mit gondol, és elkezdtem rövid (térdig érő) nadrágot hordani nyáron. Nem, majd biztos megdöglök a melegben. Akinek nem tetszik a csülköm, ne nézzen oda.
18/40 anonim válasza:
Nincs gond a szoknyáddal, de ha javítasz a testtartásodon, jobban fog állni.
20/40 A kérdező kommentje:
De a testtartásom ilyen mert ferde a vállam fáj ha kihúzom magam
aug. 5. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!