Egész nyáron nem merem fel venni ezeket ugyanis még nem sikerült annyit fogynom anennyit szeretnék. Igazából sosem leszek elégedett magammal szerintem mert amikor kifejezetten vékony voltam akkor se mertem ezeket fel venni... Csak őszinte véleményeket fogadok.
Őszinte véleményem, hogy nyugodtan hord. Nem vagy egyik képen se rossz passzba. Érezd jól magad amilyen vagy és felejtsd el ezt a társadalmi elvárást, hogy így-úgy kell kinézned. De ismétlem magam, a képek alapján nem látok kivetnivalót.
aug. 5. 14:33
2/40 anonim válasza:
Szerintem, jól nézel ki. Hordjad nyugodtan.
aug. 5. 14:37
3/40 anonim válasza:
"sosem leszek elégedett magammal szerintem mert amikor kifejezetten vékony voltam akkor se mertem ezeket fel venni"
Bárki hordhat bármit. Esetedben teljesen jól néz ki ez a szoknyás outfit, viszont az idézett mondatod alapján sajnos mindegy, mit írunk, mert a pszichés háttér nincs rendben.
aug. 5. 14:45
4/40 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, nem vagy kövér. A testtartásodra viszont kicsit figyelj jobban oda.
aug. 5. 14:51
5/40 anonim válasza:
Ha jól érzed magad benne, hordjad. De ha nem érzed magad benne jól, hagyd a fenébe. Attól, hogy vékonyka vagy, nem kötelező mini szoknyát hordani, ha nem érzed jól magad benne. Hoszabb ruciban is látszik a jó alakod.
aug. 5. 15:11
6/40 anonim válasza:
Nem vagy kovér, csak kicsit erosebb testalkatu, de jol áll ez a szoknya, nyugodtan vedd fel.
aug. 5. 15:17
7/40 anonim válasza:
A masodikon nekem kicsit rovid hatulrol.
Amugs elonyos nagyon a szabasuk. Hordd magabiztosan es boldogna
aug. 5. 15:32
8/40 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd fel őket. Semmi baj nincs ezekkel.
aug. 5. 15:36
9/40 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi gond egyikkel sem és a testalkatoddal sem.
Az egyberuha talán kicsit előnytelen-de nem az alakod miatt!- én tennék a derekamra egy övet :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!