Nőgyógyászhoz ha szoknyába megyek azt is le kell vetni vagy elég csak felhúzni?
Figyelt kérdés
Most megyek először nőgyógyászhoz szűrővizsgálatra, ezért ha írnátok tapasztalatokat azért nagyon hálás lennék 🙏2024. máj. 16. 08:08
1/7 anonim válasza:
Neki teljesen mindegy, csak a vizsgaloasztalon hozza tudjon ferni a nemi szervekhez, de a hashoz is. Elofordul, hogy a hasat is kitapintja. Ahogy neked kenyelmes, szoknya fazonjatol, anyagatol is fugg. Gondolom te is a pucer fenekkel odasetalast nem szeretned a vetkozo fulketol. Sokan hosszu felsoben vagy rovid ruhaban mennek emiatt.
2/7 anonim válasza:
Rengetegen éppen azért mennek szoknyában, mert azt csak fel kell húzni, így nem meztelen alsórésszel kell mászkálni. Vagy szoknya helyett hosszabb felsöben.
3/7 anonim válasza:
Én hosszú pólóban mentem. Így az sem volt kellemetlen hogy utána míg álltam beszélt hozzám
4/7 Katona Dius válasza:
Nekem van olyan pulcsim, ami leér térdig. Én abban szoktam menni, azt fel tudom húzni, mikor fel kell feküdni a székbe.
5/7 anonim válasza:
Keress nőt és nincs ilyen probléma.
6/7 anonim válasza:
Amikor nőgyógyon voltam gyakorlaton nagyon sokan szoknyában jöttek vagy hosszú pulcsi/poló és csak a bugyit vették le az öltözőben persze voltak olyanok is akik lesz*artak és simán kijöttek félmeztelenül és még beszéltek is a dokival állva utána. Na ott nagyot néztem,hogy mennyire nem érdekli őket. Irigykedtem:D
7/7 anonim válasza:
Szoknyaba megyek mindig nodokihoz. A harisnyat leveszem az oltozobe es a szoknyat meg Csak felhuzom a vizsgaloasztalnal es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!