Ma viszonylag kevés kalóriát fogyasztottam, de estére ez így nem sok?
Reggeli: 107g zabpelyhes tojáslepény zöldségekkel, kávé, 1dl 2,8% tej, 15g párizsi. 246 kcal.
Tízórai: 20g kesudió. 120 kcal.
Ebéd: 68g rántott csirkemell, 150g burgonyapüré, 1dl 2,8% tej, kávé. 353 kcal.
Uzsonna: 1 pohár Yogobella no added sugar joghurt. 114 kcal.
Vacsora: 150g zabpelyhes tojáslepény zöldségekkel, 1 egész tojás+ 1 fehérjéből rántotta, 86g sült tarja. 348 kcal.
Összesen: 1181 kcal.
Makrók: Zsír- 49g (38%), Szénhidrát- 102g (35%), Fehérje- 75g (26%).
Gyógyszer miatt este zsírosabbat kell ennem, hogy ne legyen gyomorpanasz és ez 3 hónapig így lesz.
De jó ez így? Nem fogok hízni?
Drágaság, napi minimum 1200 kcal-t kell enni. Te még a minimumot se érted el..🤷🫤🤦
Pszichológust is keress fel kérlek, mert nagyon rád férne!
Köszi az aggodalmat, de nem ez volt a kérdés! És pszichológus sem kell :D (Itt gyakorin úgy látom ez egy általános válasz...)
Tökéletesen elég nekem az 1200,bezt már kitapasztaltam korábban, 1600 az alap kcal égetésem, de pár kilótól (4-5 kg) szabadulni szeretnék! Amúgy ezzel a kalóriával heti 0,5 kg a fogyás, ami normális!
Nem ez az első fogyókúrám, pontosan kézben tartok mindent, addig fogok menni, amíg eddig is, meglegyen az adott kg, amit akarok (nem a pszichológust LoL).
A lényeg, hogy előzőleg kcal és makrók is ezek voltak, csak más elosztásban, pl. estére ettem könnyebb ételeket, viszont most a gyógyszer miatt nem akarok gyomorfájást kockáztatni.
A kérdés az tehát, hogy estére nem túl hízlaló-e ez a zsíros hús?
Mielőtt ezen is fennakadna a szemed
eszel*
A kérdés az tehát, hogy estére nem túl hízlaló-e ez a zsíros hús?
Semmi köze a hízásnak meg a fogyásnak ahhoz hogy melyik napdzakban milyen makrókat eszel
#9 hát ilyen ez haver a hülye emberek ki tudnak idegelni rendesen. hiába számolod minden egyes rizsszemet hogy mennyit egyél baszki ha az alap dolgokkal nem vagy tisztában h hogy működik a fogyás/hízás akkor az elég gáz.
Azt a 4-5 kilót le birod adni egy hét alatt is és nem nem fogsz bele halni hiába írják hogy heti 0.5 az egészséges annak az 5 kilónak amúgyis a nagyja víz bár ez lehet kezd számodra magas lenni nem is megyek bele jobban. Jóéjt!
Sok a zsíradék. 30 százapékig egészséges és te 38at eszel. A helyedben levinném 40 grammra.
Ettől önmagában nem hízol csak egészségtelen
Köszi #9!
#8 nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal szerintem, mivel pár éve 18 kg le tudtam adni és azóta nagyjából tartottam is. Aki hülye és nem érti meg a kérdést az te vagy, nqgyon kérlek ne is írj mert nem segítesz ezzel. A te kedvedért: kérdezős oldal azért van, hogy lehessen kérdezni, nem pedig azért hogy itt éld ki a napi feszkóidat. Peace n love
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!