Szerintetek? Mehet ez így? Mennyit ehetek?
Megyünk születésnapra ma. ( ebédre megyünk 13h).
Lesz grillezett tarja illetve kolbász, sajt, gomba, cukkini, padlizsán.
Illetve rántott csirkemell. Lesz lilahagymás ecetes krumpli saláta + tzaziki . Az ünnepelt dobostortát fog kapni.
Életmódot váltottam ősszel , fogytam 10 kilót amire büszke vagyok.
Jelenleg 56,6 kg vagyok. (17L, 168cm). Még szeretnék fogyni zsírból mert azért van rajtam. Egyébként edzek is , heti 2x60 percet.
1500 a kcal keretem ( nem szoktam átlépni).
Eddig reggel ilyen 8 körül ettem egy kis dinnyét (2 nagyobb szeletet) plusz egy zabtejes espresso kávét.
Ebédre rántott csirkét , gombát, cukkinit, padlizsánt, sajtot és egy kis kolbászt tervezek enni. Emellé pedig vizet vagy max zero colát innék.
A tortázás délután lenne, nagyon szeretem a dobos tortát. Ebből is ennék egy szeletet. Ez szerintetek nem lenne sok?
Ilyenkor mindig kicsit megijedek, hogy nem e rontom el a dolgokat.
Nagyon keveset eszel, a súlyod éppen nem alultáplált. Az étel helyett számokat látsz, sz életed az evés körül forog, a mérlegen a számok stresszelnek miközben abszolút nem hallgatsz a tested jelzéseire. Annyi mindent ettél hogy tuti jóllaktál már a felénél. Cserébe a nap többi részében éhezés.
Ez mind étkezési zavarra utal. Kérj ssgítséget, amíg nem késő.
Amúgy ha megeszel 7000 kalóriát egy nap (annyi kell a hízáshoz és a közelében sem vagy) akkor annak az eredménys min 3-4 nap. Ennyi kell sz emeszteshez es a testnek ahhoz hogy eldontse hogy elraktározza e. Teljes baromság este mérni magad
3 nap mulva reggel kb 56 kg leszel
Az életmódváltást látom a kulcsszavak közt.A következőket tudom mondani.
Aki normálisan, egészségesen étkezik, annak nem kell számolgatnia soha a kalóriákat, mert úgy lehetetlen magad túlenni.
Miről szól ez?Ne igyál semmit, csak vizet, esetleg zöldteát, gyógyteát.Egészséges, mind 0 kalória.
Nem kell enni, csak ha tényleg éhes vagy, és csak annyit, ami még épp jól esik, lassan fogyasztva, nem pukkadásig zabálni.Mikor megvan a kellemes teltségérzet, akkor meg kell állni.
Többnyire egészséges étkezés alatt értem azt, hogy húst kell enni, gyümölcsöt, zöldséget, kevés tejterméket, kb 0 pékárut, vagy nagyon keveset.Mikor éhes vagy, akkor egyél rendes kaját és soha ne nassolgass étkezések közt/helyett.
Ha így teszel, soha nem fogsz meghízni, mert lehetetlen túlenni magad húsból és zöldségből, gyümölcsből.Senki nem képes megenni 1 kg húst, 1kg banánt...
Ha alapvetően így élsz és tényleg csak alkalmakkor eszel egy kis tortát, vagy hetente 1-1 szelet csokit mikor megkívánod, nem leszel képes elhízni, lehetetlen dolog.Pláne, hogy minél kevesebbszer eszel olyan kajákat, amire nincs is semmi szüksége a szervezetednek, egyre inkább nem is fogod kívánni...
Még annyi észrevételt közölnék, hogy minél fehérjedúsabban eszel és minél több sós ízű ételt eszel rendszeresen, annál kevesebb szénhidrátot és cukrot kívánsz majd.
Minél szénhirdtádúsabban és cukrosabban eszel, annál jobban meghízol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!