Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek? Mehet ez így?...

Szerintetek? Mehet ez így? Mennyit ehetek?

Figyelt kérdés

Megyünk születésnapra ma. ( ebédre megyünk 13h).

Lesz grillezett tarja illetve kolbász, sajt, gomba, cukkini, padlizsán.

Illetve rántott csirkemell. Lesz lilahagymás ecetes krumpli saláta + tzaziki . Az ünnepelt dobostortát fog kapni.

Életmódot váltottam ősszel , fogytam 10 kilót amire büszke vagyok.

Jelenleg 56,6 kg vagyok. (17L, 168cm). Még szeretnék fogyni zsírból mert azért van rajtam. Egyébként edzek is , heti 2x60 percet.

1500 a kcal keretem ( nem szoktam átlépni).

Eddig reggel ilyen 8 körül ettem egy kis dinnyét (2 nagyobb szeletet) plusz egy zabtejes espresso kávét.

Ebédre rántott csirkét , gombát, cukkinit, padlizsánt, sajtot és egy kis kolbászt tervezek enni. Emellé pedig vizet vagy max zero colát innék.

A tortázás délután lenne, nagyon szeretem a dobos tortát. Ebből is ennék egy szeletet. Ez szerintetek nem lenne sok?

Ilyenkor mindig kicsit megijedek, hogy nem e rontom el a dolgokat.

júl. 28. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne egy napon túráztasd magad, ha ez a nap kicsit pluszos lesz nem történik semmi.

Érezd jól magad, holnaptól meg folytatod mintha mi sem történt volna

júl. 28. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked már nem kellene a diétán rugózni, bőven elég, ha súlyt tartasz. Egyél egészséges kajákat, és érezd, mikor laktál jól kellemes szinten. Ezen a napon nem múlik semmi, a súlyunk nem értelmezhető egyetlen nap alatt.
júl. 28. 11:59
 3/13 anonim ***** válasza:
32%

Ha életmódot váltottál vna akkor tudnád hogy mennyit egyél.

Nem látom értelmét csirkét ÉS kolbászt enni. Válassz egyet. Mellé a zöldség.

Uzsonnaként nyugodtan ehetsz toetát. Szó szerint semki nem múlik ezen. De újra, ha tényleg életmódot valtottál, akkor ez nem kéne hogy ekkora tervwzést meg fejtőrest okozzon. Ezsel amit megkívánsz, normális mennyiséget, mértékkel

júl. 28. 13:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 50 kilót fogytam és majdnem 10 éve tartom úgy, hogy egyetlen családi torázásból se maradtam ki...

Arra kell figyelni, hogy utána ne ess vissza a régi szokásaidba. Tehát pl. oké, megetted a tortát, de ne az legyen, hogy akkor mostantól minden nap eszel.

júl. 28. 13:41
 5/13 A kérdező kommentje:

Ettem kb 4 szelet rántott csirkét ( belső mellfilé volt). Ehhez ettem kb 8 nagy grill csiperke gombafejet + egy aldis natúr grill sajtot + egy kis grillezett cukkinit illetve padlizsánt. Ettem egy vékony szelet grillkolbászt , hosszabb volt de nagyon vékony.

Majd ettem egy szelet dobos tortát ( maga a torta nem volt nagy, így a szeletek se voltak olyan átlagos méretűek/ nagyok ). Inni pedig cola zérót ittam egész délután . Plusz egy sima espresso kávét .

Ennyi volt a mai étkezésem ( plusz ugye reggelire ettem egy kis dinnyét, de azt már leírtam).

Előbb fürödtem meg, és tudom hogy nem mérjük meg magunkat ilyenkor, viszont ráálltam. 57,6kg-ot mutatott a mérleg. Ez mennyire gázos? Valamiért bűntudatom van h híztam.

júl. 28. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd holnap reggel elmész kaksizni, és örömmel konstatálod majd, hogy fogytál...
júl. 28. 20:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Ma pl nem reggel voltam hanem ebéd után és hasmenésem volt, de egyáltalán nem jött sok.

Holnap reggelire gyümölcsöt tervezek enni. Dinnyét , barackot vagy szilvát. Szerinted?

júl. 28. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A fogyás-hízás egy nap alatt nem releváns. Nem kell minden nap mérni magadat, mert csalóka az eredmény.
júl. 28. 21:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd egy hét múlva méregesd magad, semmit sem jelent a pillanatnyi súly, szóval nem gáz
júl. 28. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap kiírsz ide egy kérdést, holott a súlyod tök normális.

Ez étkezési zavaroddal kezdj valamit, mert ez nem normális. Ennyire a kilókon meg a hülye mérlegen kattogni.

Mellesleg az előző kérdésedhez leírtuk hogy nincs 1200 sem, amit megeszel.

júl. 28. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!