Ma még ehetek? Súlytartás a cél?
Reggelre egy zsömle, 2 szelet lapka sajttal, 4 karikra kigyóubival, 2 szelet párizsival.
Tízórai: egy banán
Ebéd (3-kor): mcdonalds (sajnos), 6db csirke nuggets (300kcal) közepes krumpli (400kcal) , almás pite (250 kcal)
Tudom, hogy maga az összetétel NAGYON rossz, nem ilyenek a napjaim, csak ma valahogy félrement.
Ehetnék most vacsira rántottát, zabkását vagy hasonlót?
Hát az ebédem 950kcal volt (felkerekítettem a tápanyagtáblázatot, lehet kevesebb is)
A banán elméletileg 150
A szendvicsem meg max 300-400 lehetett.
Így 1500 körül vagyok jelenleg most.
1800 a limit( vékony nő vagyok). Akkor lehet egy enyhe vacsorát megengedek magamnak.
Ha éhes vagy, akkor muszáj enned, vagy el tudnál aludni korgó gyomorral úgy, hogy háromkor ettél utoljára?
Mivel a kalóriakeretedbe is belefér, akkor meg főleg.
#4-es, te nem voltál éhező egyetemista :D Én mindig aludtam ha nem volt pénzem kajára.
Kérdező, ha 1 nap túlmész a limiteden egy kicsit, abból nem lesz katasztrófa. Ne legyen belőle rendszer és ennyi. Néha mindenkinek becsúszik 1-2 hiba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!