Milyen ételeket ehetek, ami nem hizlal és nincs benne saláta, káposzta és ehhez hasonlóak?
169 cm vagyok és 68 kg. Szeretnék ledobni 8-10 kilót. Milyen “fogyókúrás” ételeket ajánlotok, amiben nincsen saláta, káposzta és ilyesmik, mert sajnos borzasztóan megutáltam kb. 3 éve és rá sem bírok nézni.
És hány kalóriát fogyasszak el szerintetek egy nap? Hogyan érdemes kezdeni a fogyókúrát, diétát?
Hízlal sincs, csak hizlal van. Kezdjük már a helyesírással.
Lecsó, főzelékek, roston húsok, toroskáposzta (oké, tudom, de ez rendes kaja), levesek, köretnek karfiolrizs, stb.
Zöldségevés nélkül nagyon nehéz fogyni. A bolti salátakeverékeket én is utálom, jellegtelen, ízetlen az összes. Ha majonézezed, akkor olyan erővel rántotthúst is ehetsz. Esetleg csinálj magadnak te salátát, csak mondjuk paradicsom-paprika-lilahagyma-alma-uborka, meglátod, teljesen más a boltikhoz képest és mivel jóval lédúsabb, öntet sem kell.
Köszönöm szépen!
És mennyi kalóriabevitelre van szükségem a fogyáshoz? Ebben tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!