Mennyire jó ez?
Figyelt kérdés
Reggelimet 7 órakkor fogyasztottam el : 3 db szilva utána egy szelet tk piritós vajjal illetve kb 5 szelet paprikás szalámi , ehhez ettem 1 db paprikát. Ez mellé ittam egy kávét egy pötty zabtejjel .
Ebédelni 14:10kor ettem: 2 szelet csirkemell panko morzsában és kb 5 nagy evőkanál jázminrizs. Utána egy ugyanolyan kávé amilyet reggel ittam
3 óra körül ettem 3 őszibarackot
1500 kalória a keretem, szerintetek ez jó?
júl. 22. 17:08
2/14 anonim válasza:
Kb 900 kalorianal jarsz. Nagyon keves.
A reggeliben meg legkozelebb legyen feherjeforras
4/14 A kérdező kommentje:
17 lány/ 56,7 kg/ 168cm ezt még kihagytam.
Zsírból kéne fogynom (4-5 kilót )
Köszi a válaszokat amúgy :)!
júl. 22. 17:19
5/14 anonim válasza:
Nem rossz. Én paprikás szalámi helyett valami könnyű sonkát ennek, az sokkal kevesebb kcal. Meg természetesen még vacsorázz is mindenképp.
6/14 anonim válasza:
18-as lenne a BMI-d 51 kilóval. Ez az érték az anorexia nervosa egyik tünete.
Ha neked ez jó, akkor csináld.
7/14 A kérdező kommentje:
Van rajtam zsír. A csipőm és a derekam közötti részen olyan vastag zsírpárna van , illetve a belsőcombomon is van felesleg + a karom felső részén. Ezt deficittel tudom eltűntetni .
júl. 22. 19:45
8/14 anonim válasza:
Édesanyám. A zsírra valamilyen mennyiségben szükséged van. Nem tudod, nem is kell eltűntetni. Jön egy nagyobb betegség, ledönt a lábadról és nincs raktárkészleted. Mit akarsz, hogy zörögjenek a csontjaid? :(
9/14 anonim válasza:
Eddz... Az edzés majd leszedi rólad a hatalmas (jó vicc amúgy) zsírpárnáid...
10/14 A kérdező kommentje:
Heti 2x 1 órás judo + 2 x járok le edzeni terembe
júl. 23. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!