Ha naponta 2 órával többet vagyok ébren, egy hónap alatt mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Ugye ha a szervezet ébren van, valamivel több kalóriát éget.júl. 9. 00:29
11/14 anonim válasza:
Ha 9-10 óra az alvásigényed, akkor 7-8 óra alvás NEKED kevés és kialvatlan leszel. Vaslogika. A kérdésed meg hülyeség. De ha ezalatt a két plusz órában féllábon állsz, az még több energiát éget el! O:)
12/14 anonim válasza:
"Hol írtam olyat a kérdésemben, hogy helyettesíteni akarom az általad “javasoltakat”? Ezekkel tisztában is vagyok és megfelelően mozgok és étkezem…"
Nem vagyunk gondolatolvasók, hogy tudjuk azt, hogy te mivel vagy tisztában, mivel erről nem adtál semmi infót. Kiírtál egy kérdést, hozzá egy magyarázatot, mi csak ennyit tudunk rólad.
Ha nem tudsz minden információval telve kiírni egy kérdést, akkor gyakorolj! Nem bonyolult!
13/14 anonim válasza:
Majd pont tovább leszel ébren, mikor pont az indukálta a kérdést, hogy még kevesebbet zabálni sem tudsz... Nulla akaraterő, ellenben teljesen retardált kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!