Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Folyamatosan csak a kajára...

Folyamatosan csak a kajára tudok gondolni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve életmódot váltottam, de nem tud az elmém ebbe beleszokni.

Naponta minimum 80x az órára nézek, hogy mikor ehetek újra. Nem unatkozom, lefoglalom magamat, csak még a hobbimat, feladataimat is úgy szeretem csinálni, ha szó szerint zabálhatok előtte/közben. Egyre inkább azon kapom magamat, hogy semmire sem tudok koncentrálni, több hobbim volt ezelőtt, de mióta normálisan eszem, mindent elrontok, + nincs kedvem hozzájuk, konkrétan semmihez. Mintha börtönben lennék.

Kitaláltam, hogy napi 1 órát edzeni fogok, hogy legalább 250 kalóriával többet ehessek, de van egy olyan problémám, (fogalmam sincs, mitől) hogy a megerőltetéstől egész nap fáj a fejem. Nem, ez nem kifogás. Kb 10 évvel ezelőtt azt hittem majd megszokom. 2,5 fél hónapig csináltam, de minden egyes edzésnapon fájt a fejem. Pedig 2,5 liter vizet iszom, és egyáltalán nem hajtom túl magam. Ma 8 perc alatt képes volt a fejem megfájdulni, így végleg lemondtam az edzésről, maradok a sétánál, attól nem fáj.

Egyszerűen semmilyen alternatíva nem jut eszembe, hogy miképp tudnám kibírni így életem hátralévő napjait. Szenvedek, folyamatosan enni akarok, de nem tehetem. Voltam pszichológusnál 6 évvel ezelőtt, de valahogy nem jutottam vele semmire, komolyan nem is tűnt valami együttérzőnek, nem is nagyon érdekelte a problémám. (Tb-s volt.) Egy jó pszichológusra pedig egyáltalán nincs keretem, havonta az összes bevételem elmegy, ilyen - olyan törlesztés, plusz kevés pénz miatt.

Nem tudom, mit csináljak. Múltkor fogtam egy egész jégsalátát és úgy magában elrágcsáltam, de nem esett jól.

júl. 8. 17:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen pszichés. Valszeg a sporttol valo fejfajas is.

Vannak ingyenes csoportom is pl az overeating community

júl. 8. 18:01
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok angolul. :/
júl. 8. 18:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Mennyit eszel, mit eszel? Mennyit fogytál? Valószínűleg mégse normálisan eszel, mert éhezel és sóvárogsz. Ne rágjál füvet, lehet rá tenni ízesített öntetet és bele egyéb finom tartalmat. Lassú felszívódású szénhidrátokat kell enni (nyilván korlátozott mennyiségben), és fehérjét, az telít. Elvileg néhány nap alatt megszűnik a cukor iránti sóvárgás.
júl. 8. 19:08
 4/17 anonim ***** válasza:
Magyar közösség csak angol a neve. Használd a guglit.
júl. 8. 19:18
 5/17 anonim ***** válasza:
júl. 8. 19:18
 6/17 A kérdező kommentje:

3# 1600 kalóriát eszem, mozgalmas napokon 1800-at. Jól étkezem, gyakran eszem salátát sovány öntettel, sovány húsokat, paradicsomot, alacsony kalóriatartalmú minőségi sonkákat, tk kenyeret, leveseket, főzelékeket, tojást, egytál ételeket, rántott cuccokat nem zsírban, hanem sütőben sütöm, stb… Tényleg odafigyelek. Cukor iránt egyáltalán nem sóvárgok, nem szeretem az édes dolgokat. Én a 60 dekás, hússal, rizzsel telepakolt, egyszeri étkezéssel elfogyasztott 1000 - 1200 kalóriát hiányolom az életemből. Meg az utána elfogyasztott 5 dl tejet. Napi 2500 kalória volna nekem az ideális, de ugye azt nem lehet.

Nem tudom pontosan mennyit fogytam, nem igazán állok mérlegre, mert ideges leszek tőle. Múlt hónapban -25 kilónál jártam.

4# Tényleg nem találtam, ránézek.

júl. 8. 19:58
 7/17 anonim ***** válasza:
És hány centi, hány kiló vagy? -25 az már szép!
júl. 8. 20:09
 8/17 A kérdező kommentje:
7# 167/100
júl. 8. 22:42
 9/17 A kérdező kommentje:
Ilyen melegben elmentem biciklizni, hogy felkavarodjon a gyomrom és ne legyek éhes, de már megint kezdek. Utálok élni.
júl. 8. 22:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Azért nem kell hülyeségeket csinálni önkínzásból. Inkább örülj a -25 kilónak. Orvosilag ki vagy vizsgálva? Pajzsmirigy, inzulin? Magas inzulinra adnak Metformint, az étvágyat csökkent.

Séta legyen mindennap 1-1,5 óra, de ne 40 fokban.

júl. 8. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!