Mennyi kcal bevitelre van így szükségem naponta?
90 kg,160cm vagyok.
Eddig 3000 kcal fölött éreztem,most próbálom betartani max a 2500-at,amit kcalban soknak erzek,kaja mennyiségben viszont megfelelőnek
Így,hogy 2000-2500-at eszek lesz egyáltalán fogyás?
Rengeteg zöldséget,tojást eszek,és tk kenyeret
Ami nekem inkább egészséget okoz,az az édesség utáni vágy.
Abból is cukormenteset eszek,amiből csak lehet,viszont tudom,hogy sokat.
Próbálom ezt is kordában tartani..
Heti fél kg fogyáshoz hány kcalt kell naponta ennem?
1500-at máskor már próbáltam,éreztem de lefogytam,aztán dupláját hiztam vissza..
Mi segít legyőzni az édes utáni sovargast?
Tudom,tudom,malac vagyok,ne zavarják ennyit,ezekre a válaszokra fel vagyok készülve
Viszont hálás lennék annak,aki segítőkész választ tud adni 🙂
A 3000 az rengeteg! A 2500 is. A 2000 már nem rengeteg, csak épp nem fogyaszt. Lehet, hogy rá kéne szánnod némi összeget dietetikusra, mert nagyon nem vagy képben. Egy szakember talán még kitartani is segít.
Az önbántalmazással hagyj fel, ne vetítsd előre, hogy mi mit fogunk mondani, idáig még senki nem mondta. Az édességgel valamit pótolsz (szeretetet, társaságot). Be kell fektetni némi akaraterőt (a cél biztos tudatában) abba, hogy édesség helyett (a cukormentesben is van liszt, margarin) zöldséget és nem túl cukros gyümölcsöt rágj. És mozogj, amennyit csak tudsz, az kihagyhatatlan. Konditerem, bicikli.
Nem írtad hogy lány vagy fiú de kb 1800nál kezdeném a helyedben. 80 kiló fele mehet le 1650 kórülire, 70hez közelítve 1550
(Ha lány vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!