Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kcal bevitelre van így...

Mennyi kcal bevitelre van így szükségem naponta?

Figyelt kérdés

90 kg,160cm vagyok.

Eddig 3000 kcal fölött éreztem,most próbálom betartani max a 2500-at,amit kcalban soknak erzek,kaja mennyiségben viszont megfelelőnek

Így,hogy 2000-2500-at eszek lesz egyáltalán fogyás?

Rengeteg zöldséget,tojást eszek,és tk kenyeret

Ami nekem inkább egészséget okoz,az az édesség utáni vágy.

Abból is cukormenteset eszek,amiből csak lehet,viszont tudom,hogy sokat.

Próbálom ezt is kordában tartani..

Heti fél kg fogyáshoz hány kcalt kell naponta ennem?

1500-at máskor már próbáltam,éreztem de lefogytam,aztán dupláját hiztam vissza..

Mi segít legyőzni az édes utáni sovargast?

Tudom,tudom,malac vagyok,ne zavarják ennyit,ezekre a válaszokra fel vagyok készülve

Viszont hálás lennék annak,aki segítőkész választ tud adni 🙂

jún. 16. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezzel a kalkulátorral számolva 1800 körül kéne enned. [link]
jún. 16. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Sok kcal kalkulátor van a neten hadd ne nekünk kelljen beírni helyetted...
jún. 16. 19:09
 3/6 anonim válasza:
16%
Hát nem tudom, hogy akarsz te lefogyni. Ha valaki nagyon komolyan gondolja az utánenéz. 1500 kalóriát kellene enni hogy lefogyjál. Továbbá ha fizikai munkát végzel figyelj oda a fehérje bevitelre. Meg arra hogy este hat után ne egyél semmit. Hatalmas önfegyelem kell ehhez de megéri. Csak az első hét rossz utána minden patika.
jún. 16. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

A 3000 az rengeteg! A 2500 is. A 2000 már nem rengeteg, csak épp nem fogyaszt. Lehet, hogy rá kéne szánnod némi összeget dietetikusra, mert nagyon nem vagy képben. Egy szakember talán még kitartani is segít.

Az önbántalmazással hagyj fel, ne vetítsd előre, hogy mi mit fogunk mondani, idáig még senki nem mondta. Az édességgel valamit pótolsz (szeretetet, társaságot). Be kell fektetni némi akaraterőt (a cél biztos tudatában) abba, hogy édesség helyett (a cukormentesben is van liszt, margarin) zöldséget és nem túl cukros gyümölcsöt rágj. És mozogj, amennyit csak tudsz, az kihagyhatatlan. Konditerem, bicikli.

jún. 17. 00:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem írtad hogy lány vagy fiú de kb 1800nál kezdeném a helyedben. 80 kiló fele mehet le 1650 kórülire, 70hez közelítve 1550

(Ha lány vagy)

jún. 17. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem? Kor? Sport mit és mennyit?
jún. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!