Szerintetek kövér vagyok kép alapján?
Sokat fogytam,aztán híztam most kicsit de nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok -e. Valaki azt mondja fogyhatnék valaki azt hogy pont jó vagyok most...egyszer jól érzem így magam, egyszer nem. Vannak nálam kövérebbek is..nem tudom...
Nem tudom pontosan ki és mire használja a "kövér" szót. Emiatt én kibújok az eredeti eldöntendő kérdés nyílt megválaszolása alól.
Annyit azért megjegyzek, van egy kolléganőm, aki hasonló magasság-tömeg arány mellett vékonyabbnak néz ki nálad. Lényeg, hogy a BMI-d (27,89) alapján is közelebb vagy az "elhízott" kategóriához, mint a "tulsúlyos" felső határához.
Ráadásul a BMI az eloszlást (izom mennyisége, mellek tömege) sem veszi figyelembe. A kép amit feltettél, azon egyáltalán nem látni a hasadat. A lényeg, hogy mindenképp fogynod kell.
Nekem 25 alatt van a BMI-m (ez alapján nem vagyok túlsúlyos), rendszeresen sportolok, van rajtam izom. Széles vállaim vannak, és mindezek ellenére is egyértelműen látom magamon, hogy fogynom kéne még vagy 6kg-ot. Legalább.
Egyik ember itt említett valami 10kg-ot. Kérdés, hogy mihez képest +10kg. Az ideális testtömeged a weblap szerint 58kg lenne. Mondom, egyéni adottságokat nem számolja bele, nincs mi alapján.
Nagy kérdés hogy akik mondogatják azok valóban csesztetni akarnak-e, vagy csak te érzed rossznak a jó szándékot (már amennyiben jó szándék mindössze).
Egy biztos, fogyni nem nehéz. Egy kis sulyzózástól csodát ne várj. Izomtömeget se, mert az évek munkája még egy férfinál is (#tesztoszteron, #DHT). Szívesen segítek fogyni neked vagy másnak is. Ha szeretnéd, írj rám
Szerintem jó vagy így, semmiképpen nem kövér!
Az én ízlésem szerint kicsit több még jobban is állna, de így is 100%!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!