Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek kövér vagyok kép...

Szerintetek kövér vagyok kép alapján?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam,aztán híztam most kicsit de nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok -e. Valaki azt mondja fogyhatnék valaki azt hogy pont jó vagyok most...egyszer jól érzem így magam, egyszer nem. Vannak nálam kövérebbek is..nem tudom...

[link]

2024. jún. 6. 23:18
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
164 cm vagyok 75kg
2024. jún. 9. 16:33
 32/35 A kérdező kommentje:
És 24 éves
2024. jún. 9. 16:34
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom pontosan ki és mire használja a "kövér" szót. Emiatt én kibújok az eredeti eldöntendő kérdés nyílt megválaszolása alól.

Annyit azért megjegyzek, van egy kolléganőm, aki hasonló magasság-tömeg arány mellett vékonyabbnak néz ki nálad. Lényeg, hogy a BMI-d (27,89) alapján is közelebb vagy az "elhízott" kategóriához, mint a "tulsúlyos" felső határához.

Ráadásul a BMI az eloszlást (izom mennyisége, mellek tömege) sem veszi figyelembe. A kép amit feltettél, azon egyáltalán nem látni a hasadat. A lényeg, hogy mindenképp fogynod kell.

Nekem 25 alatt van a BMI-m (ez alapján nem vagyok túlsúlyos), rendszeresen sportolok, van rajtam izom. Széles vállaim vannak, és mindezek ellenére is egyértelműen látom magamon, hogy fogynom kéne még vagy 6kg-ot. Legalább.

Egyik ember itt említett valami 10kg-ot. Kérdés, hogy mihez képest +10kg. Az ideális testtömeged a weblap szerint 58kg lenne. Mondom, egyéni adottságokat nem számolja bele, nincs mi alapján.

Nagy kérdés hogy akik mondogatják azok valóban csesztetni akarnak-e, vagy csak te érzed rossznak a jó szándékot (már amennyiben jó szándék mindössze).

Egy biztos, fogyni nem nehéz. Egy kis sulyzózástól csodát ne várj. Izomtömeget se, mert az évek munkája még egy férfinál is (#tesztoszteron, #DHT). Szívesen segítek fogyni neked vagy másnak is. Ha szeretnéd, írj rám

2024. jún. 9. 21:26
 34/35 anonim válasza:
0%

Szerintem jó vagy így, semmiképpen nem kövér!

Az én ízlésem szerint kicsit több még jobban is állna, de így is 100%!

2024. jún. 12. 11:11
 35/35 anonim ***** válasza:
Főleg a combodra kéne edzeni, mert felül egész vékony vagy. Nekem is ilyen az alkalom, hogyha hízok, akkor az főleg a combomra megy. Pedig jobban örülnék, ha az alig látszó mellemre híznék. De ilyen a genetika. De amúgy jó úton haladsz ha eddig leadtál pár kilót.
2024. jún. 12. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!