Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek kövér vagyok kép...

Szerintetek kövér vagyok kép alapján?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam,aztán híztam most kicsit de nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok -e. Valaki azt mondja fogyhatnék valaki azt hogy pont jó vagyok most...egyszer jól érzem így magam, egyszer nem. Vannak nálam kövérebbek is..nem tudom...

[link]

2024. jún. 6. 23:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
28%

Minek erőszakoljátok a rohadt edzéssel? Edzés nem kell, csak mozgás, azt hiszitek, alap, hogy valaki edzeni jár? Minek kellene edzettnek lenni, kell még halásznia, meg gyűjtögetnie, vagy mivan?

Kérdező, este csak lájtosat egyél, szerezz egy kutyát és sétáltasd, emelkedőn is, mikor teheted! Ennyi elég az egészséges élethez! Nem kell edzeni, ha nem vonz, csak azért, mert divatból ma már mindenki ezzel jön, mert azt hiszi a sok korlátolt, hogy csak onnantól vehető valaki emberszámba. Nekem meg a helyesítás lenne alapvetésem, és visszanézve a soraitokat, hát, siralmas a helyzet. Kíváncsi lennék, a sok edzést tukmáló szakreferens látja-e tükör nélkül is a szeméremdombját.

2024. jún. 7. 19:19
 22/35 anonim válasza:
61%
Nem vagy kövér, csak körte alkat, szélesebb a csípőd. Megfelelő öltözködéssel és egy jól tartó melltartóval szuper eredményt lehet kihozni magadból.
2024. jún. 7. 19:45
 23/35 anonim ***** válasza:
Ahogy írod, van pici felesleg, főleg combokon. Szerintem a feszesítés fontosabb lenne jelenleg mint a kilók.
2024. jún. 7. 20:00
 24/35 anonim ***** válasza:
Hát most itt mindenki nagyon finoman írogat, és elnézést az őszinteségemért, de szerintem igen, kicsit kövér vagy. Nem olyan vészes, de azért van rajtad. Kb egy 10-est leadhatnál.
2024. jún. 7. 20:20
 25/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien írtok! Fogyni fogok van oka ha többen is megjegyzik. És hogyan feszesedjek? Mert mint írtam régen edzettem súlyokkal és nem jött fel izom vagy akkor hogyan formálódjak?
2024. jún. 7. 21:23
 26/35 anonim ***** válasza:
Kövér nem vagy, csak körte alkat, pont mint én. Széles csípő, vastag combok. Én gyűlölök körte lenni, minden csak fenekére és combra megy.
2024. jún. 7. 21:44
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér, igaz, van rajtad egy kis felesleg. De az látszik, hogy edzetlen vagy.
2024. jún. 7. 22:07
 28/35 anonim ***** válasza:
Némi túlsúly van rajtad, kb 10kg lehet. De kövér nem vagy.
2024. jún. 7. 23:03
 29/35 anonim ***** válasza:
24. Te nem tudod mit jelent a kövér. A kérdező nem az. 10kg+ csak túlsúly.
2024. jún. 7. 23:05
 30/35 anonim ***** válasza:
Igyekszem válaszolni rendesen is, de előbb egy kérdést engedj meg: milyen magas vagy?
2024. jún. 9. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!