Szerintetek kövér vagyok kép alapján?
Sokat fogytam,aztán híztam most kicsit de nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok -e. Valaki azt mondja fogyhatnék valaki azt hogy pont jó vagyok most...egyszer jól érzem így magam, egyszer nem. Vannak nálam kövérebbek is..nem tudom...
Minek erőszakoljátok a rohadt edzéssel? Edzés nem kell, csak mozgás, azt hiszitek, alap, hogy valaki edzeni jár? Minek kellene edzettnek lenni, kell még halásznia, meg gyűjtögetnie, vagy mivan?
Kérdező, este csak lájtosat egyél, szerezz egy kutyát és sétáltasd, emelkedőn is, mikor teheted! Ennyi elég az egészséges élethez! Nem kell edzeni, ha nem vonz, csak azért, mert divatból ma már mindenki ezzel jön, mert azt hiszi a sok korlátolt, hogy csak onnantól vehető valaki emberszámba. Nekem meg a helyesítás lenne alapvetésem, és visszanézve a soraitokat, hát, siralmas a helyzet. Kíváncsi lennék, a sok edzést tukmáló szakreferens látja-e tükör nélkül is a szeméremdombját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!