Szerintetek kövér vagyok kép alapján?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam,aztán híztam most kicsit de nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok -e. Valaki azt mondja fogyhatnék valaki azt hogy pont jó vagyok most...egyszer jól érzem így magam, egyszer nem. Vannak nálam kövérebbek is..nem tudom...
2024. jún. 6. 23:18
1/35 anonim válasza:
Nem vagy kövér. Van még rajtad felesleg, és látszik, hogy nem edzel, de nem vagy kövér, nyugi. Szép eredmény, amit eddig elértél. Csak így tovább!
2/35 anonim válasza:
Kövér nem vagy, azt nem mondanám, de azért van rajtad felesleg.
4/35 A kérdező kommentje:
Hát futni szoktam futópadon és biciklizni. Kevés izom van rajtam. Szoknyát se merek felvenni...lehet fogynom kellene még... A családom így szeret, de a munkahelyen szoktak piszkálni ami nagyon rosszul esik főleg, hogy ők sokkal kövérebbek. Egyébként 75kg vagyok.
2024. jún. 6. 23:28
5/35 anonim válasza:
Van rajtad egy kis felesleg, de nem mondanálak kövérnek. Szerintem nyugodtan vegyél fel szoknyát. Bárki fel vehet szoknyát, súlytól független, de amúgy szerintem annyira nem vészes a helyzet, szóval te abszolút felvehetsz egy szoknyát, bármit, amiben te jól érzed magad. Az, hogy a munkahelyen piszkálnak, az csak őket írja le, felnőtt, érett ember nem piszkál mást a súlya miatt. Amúgy a mozgás tök jó, de ha fogyni akarsz, akkor az étel által bevitt kalóriamennyiségre is kellene egy kicsit figyelni.
7/35 Kólauborkával válasza:
Egyet kell értsek az 1#-el, szerintem sem vagy kövér, csak látszik, hogy nem sportolsz.
8/35 anonim válasza:
Ne hallgass senkire , jó vagy így ahogy vagy!!
10/35 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem ez az alkat eleve a zsánerem egy csajon. Van aki a sportosabb alkatot szereti, ez tény, ahhoz edzeni kéne picit. De fogyni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!