Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek kövér vagyok kép...

Szerintetek kövér vagyok kép alapján?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam,aztán híztam most kicsit de nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok -e. Valaki azt mondja fogyhatnék valaki azt hogy pont jó vagyok most...egyszer jól érzem így magam, egyszer nem. Vannak nálam kövérebbek is..nem tudom...

[link]

2024. jún. 6. 23:18
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
26%
Szerintem a testalkatod teljesen normális. Ha szeretnél fogyni akkor tedd azt, de nem szükséges. Szerintem nagyon szép és ez nem "felesleg".
2024. jún. 7. 09:04
 12/35 anonim ***** válasza:
86%
Egy normális tartás is sokat segítene rajtad. Eléggé meg vagy görnyedve a képen.
2024. jún. 7. 09:21
 13/35 anonim válasza:
100%

Nem vagy kövér de érdemes lenne ráerősítened magadra. Ahogy látom eléggé lógos rajtad a bőr +nincs nagyon formád így az összkép eléggé sz.r

Nem bántásból! Lehet csak a fotó lett előnytelen nagyon

2024. jún. 7. 10:23
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Amit én látok, nem ártana lábra dolgozni. Kilókban nem tudok nyilatkozni. Kövérnek semmiképp nem kövér, az edzetlenség látható.

Még azt is megkockáztatom, hogy kilóból talán semmi sem menne le, viszont crosstrainer, esetleg rendszeres görkorcsolyázás/korcsolyázás segítene.

2024. jún. 7. 10:25
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld magadban letisztázni, hogy jól érzed-e így magad, vagy bizonytalan vagy. Nem vagy kövér. Magadnak felelj meg és próbáld kizárni mások kritikáit. Ha még szeretnél formálódni, akkor csináld, ha pedig így jó neked, ne foglalkozz másokkal. Ha el lennél hízva, akkor mindenképp érdemes lenne foglalkozni a dologgal, mert az már rámenne az egészségedre. De nem vagy az a kategória.
2024. jún. 7. 10:29
 16/35 Szaloncukor67 válasza:
100%
Nem vagy kövér, de edzeni nem ártana
2024. jún. 7. 10:52
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kövér. Csak fura, hogy minden a combodra rakódott. De szerintem ez alkati dolog.
2024. jún. 7. 12:14
 18/35 anonim ***** válasza:
Most nem vagy kövér, de van még azért felesleg
2024. jún. 7. 13:29
 19/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a sok őszinte véleményt! Igazából voltam vékonyabb is és akkor sem volt önbizalmam. Akkor viszont edzettem súlyokkal és ugyanilyen alakom volt csak vékonyabb lábam de maga a formám nem volt jobb ugyanilyen hogy is mondjam izomtalan, formátlan voltam. És igen a vállam az ilyen ferde, nem tudom kiegyenesíteni teljesen...az biztos, hogy elkezdek sportolni újra.
2024. jún. 7. 14:55
 20/35 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér, még csak molett sem. 38/F
2024. jún. 7. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!