Szerintetek ez normális? Mit csináljak? Miért ingadozik?
Minden szerda reggel mérem magam ( wc után). Múlt héten voltam 57,6. Ma reggel 58,4 voltam.
Életmódot váltottam ( decemberbe), szeretnék fogyni 3 kilót még .
Normálisan étkezem illetve a folyadék bevitelemre is figyelek.
Nem tudom mitől lettem több kg pedig ugyanúgy ettem mint eddig.
Hasam lapos ( reggel teljesen, este pedig nincs felpuffadva) viszont van rajtam zsír bőven. Folyadék szempontból rákattantam a rostos gyümölcslevekre ( édesapám barátjának van egy nagy hektára ahol gyümölcsöket termeszt és ő saját maga készíti ezeket a leveket). Természetesen semmilyen adalékanyagot, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak. És nagyon szeretem mert tápláló és jó hatással van a gyomromra, ergo semmi bajom nincsen.
Mozgás az mindig megvan, minden nap. Heti 3x másfél órás edzés. Plusz napi 40 perc séta.
Ezek a levek belefernek a kaloria keretedbe? Attól hogy nincs benne hozzáadott cukor, a gyümölcsökben sok cukor van. Nem tudom hogy ezekből mennyit iszol, de ha sokat az nem feltétlen "fogyókúrás".
Egyébként nem mindig lineáris a fogyas...nekem is van hogy stagnál vagy hogy több vagyok, bármi miatt lehet, ciklus, vagy hogy valami olyat ettel ami miatt a tested visszatartja a vizet stb..nem hiszem h hiztal hacsak nem újabban sokat iszol ezekből a levekbol és nem szamolod bele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!