Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szálkásító étrendet szeretnék...

Szálkásító étrendet szeretnék magamnak összeállítani, de nagyon elakadtam a változatosság terén , ugyanis tej, tojás és zaballergiám is van. Milyen más étel képzelhető el reggelire ami eltelít és nem annyira kalóriadús?

Figyelt kérdés

A növényi fehérjeporokat ismerem , természetesen a kazeint kerülöm.

Rendes (rágható) reggeli ötletem egyáltalán nincs, ezért azt nem is szoktam , de lehet azért kellene reggeliznem.

2024. máj. 30. 02:10
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Vajas pirítós sonkával és sok zöldséggel. Én szinte mindig ezt reggeliztem a fogyásom alatt.
2024. máj. 30. 07:12
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Szendvics. Hüvelyesből csinálhastz házi humusszerű krémeket kenyérre. Vagy a sima sonkás. Tk kenyér. Zöldségek. Nálam is alap.

Ha fehérjeporod van akkor ajánlom a növényi tejbe tejberizst. Bele fehérjepor, tetejére gyümölcs. Meg útifumaghejat szoktam a tetejere szorni hogy picit tobb legyen a rost.

Vagy egyél nem tipikus reggelifelét. Egy csirkés quinoás sült zöldséges saláta pl isteni finom és miért ne lehetne reggeli

Csinálhatsz házi muffint is fehérjeporral meg gyümölccsel csak keress vegán receptet

2024. máj. 30. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
16%

Csuka roston, vagy paprikás lisztben.

A balin is szálkásít.

2024. máj. 30. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Hajdinakása, köleskása, rizskása.
2024. máj. 30. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Humusz persze. Azzal normálisabb helyen a biogazdák a földet trágyázzak...
2024. máj. 30. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Mi a baj a humusszal?
2024. máj. 31. 06:40
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem az 5-ös másra gondol humusz alatt :)
2024. máj. 31. 07:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Tortillás megoldások esetleg?
2024. jún. 1. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem el, hogy zaballergiád van, de nem vagy gluténérzékeny meg semmi ilyen. Szerintem ez inkább orthorexia, hogy nem akarsz bizonyos ételeket, alapanyagokat megenni.

Elèggè ilyen kènyeskedő gym-girl vibe-ja van a kérdésednek, aki lehet kb. 50 kg, de remeg attóp, hogy egy dekát is hízzon és ilyen hülyeségeket talál ki.

2024. jún. 5. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!