Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek, hogy este ne...

Mit tegyek, hogy este ne jöjjön rám a falásroham?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 171 cm és 63 kg vagyok, célom az 58 kg. Már kb 4 hónapja próbálok lefogyni, eddig viszont csak 2 kg-ot sikerült. Próbálom a napi 1300-1400 kalóriát betartani, ami még megy is, viszont az este mindig megugrik 1800 felé, mivel soha se bírom megállni hogy valami nasit ne egyek. Gimnazista vagyok, így sokszor van hogy sokáig vagyok fent a tanulás miatt, és sokszor stressz-zabálok ez miatt este.

A hétköznapokon átlagosan hajnali 1-3 között megyek aludni, és kb 6-kor kelek.

Szerintetek hogyan tudnám megtartani a deficitem? Esetleg hagyjak ki valami étkezést? Lehet hogy a kevés alvás miatt nem tudok jobban fogyni?

17/L

máj. 21. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

1300 kalória? Nem csoda, hogy falásrohamod van, amikor ÉHEZEL.

Neked minimum 1600 kellene, mert magas vagy.

1300 kalória egy hároméves gyerek adagja.

máj. 25. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát egyrészt ne koplalj ennyire, 1300-1400 kcal egy kómás fekvőbeteg vegetálásához elég. másrészt iktass be mértékkel valami nasit ami belefér.:)
máj. 27. 00:13
 13/15 anonim ***** válasza:
12*. Ja és semmi szükséged fogyásra. 171 centihez 58kg az sovány, nem egészséges súly.
máj. 27. 00:15
 14/15 NTBS ***** válasza:
Napközben egyél kicsit többet.
máj. 27. 14:45
 15/15 anonim válasza:
Tizenévesen 3-5 óra alvás baromi kevés! Minimum 8-9 óra, én abban az időben alig birtam felkelni. Az 1300-1400 kalória szintén kevés! Egyébként is 171 cm magassághoz teljesen rendben van a 63 kg! De ha már fogyás, lehetséges, hogy az elegendő alvás már támogatná a folyamatot! Ugyanis a kevés alvás hizlal, gyakoribb ehsegerzetet eredményezhet, és raktároz a szervezet.
máj. 28. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!