Le akarok fogyni tippek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 80 kg és kb 10 kg mínuszt akarok le adni
Mennyi kalóriát hozzak be naponta?
máj. 8. 00:46
3/10 anonim válasza:
Változtass,!!!
Neked kell tudnod min. Nem tudjuk mennyit eszel mennyit mozogsz.
A kalória deficit szerintem 1300-1400 cal is jó. Mozogj többet és alakítsd át az étrendet.
4/10 anonim válasza:
Attol fugg milyen nwmu es hany eves vagy es mennyit sportolsz. 80 kilos alacsony lanykent 1650-nel fogytam.
5/10 anonim válasza:
Nem lehet ezt így megválaszolni. Magasság, kor, nem, súly, aktivitási szint alapján ki tudod számolni a neten található kalkulátorokkal.
6/10 anonim válasza:
Egyéb adatok híján nehezen lehet ezt megválaszolni. Én pl. 35 éves, 178 cm, ülőmunkát végző 130 kg-s nőként 1900 kalóriával is röhögve fogyok, havonta 4 kg-t.
7/10 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok és fiú
máj. 8. 11:30
9/10 anonim válasza:
Kalória deficit. Vannak jó aplikációk ahol megadod a paramétereid és a korodat, aztán kiszámolja, sőt vezetni is tudod benne.
10/10 anonim válasza:
Sok mozgás és kalóriadeficitben étkezés.
Szénhidrát csökkentés.
(Fehér kenyér, cukor nuku! Üdítő és kávé is tele van cukorral..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!